• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for maart, 2020

Harder enduro movie

Geplaatst door Wout op 29 maart 2020

Is een mooie film over de enduro Nederland Waarbij ik heel op het einde ook nog even in beeld ben. Zeker een aanrader gemaakt door mijn vriend Oscar Pelgrim , Daan Gerritzen matet medewerking toppers als Brian MArissen,Lars verbakel en natuurlijk Wesly Pittens een van Nederlandse enduro toppers .

HARDER MOVIE

Alp d ‘HuZes 2020 gaat niet door

Geplaatst door Wout op 25 maart 2020

Alp d’HuZes gaat dit jaar niet door vanwege het coronavirus en wordt doorgeschoven naar 2021. Dat heeft de organisatie van het evenement dinsdagavond bekendgemaakt. Alpe d’HuZes zou dit jaar op 4 juni voor de vijftiende keer plaatsvinden.Volgens de organisatie is het door het coronavirus niet mogelijk een “veilig en verantwoord evenement te organiseren”.

“Het is een zure, maar onvermijdelijke beslissing”, zegt Jan Kouwenhoven, voorzitter van Alpe d’HuZes, in een verklaring. “Velen hadden al rekening gehouden met dit besluit en ik dank alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren die zich met veel passie hebben ingezet om van Alpe d’HuZes dit jaar een enorm succes te maken.”

“Een groot aantal deelnemers doet nu z’n best om kanker te overwinnen of is oud-patiënt”, stelt de voorzitter. “Zij zijn een risicogroep en juist nu mogen zij meer dan ooit rekenen op onze steun.” Ondanks de afgelasting wil de organisatie 4 juni niet onopgemerkt voorbij laten gaan, zegt Kouwenhoven.

Dit jaar zouden 5000 mensen de beroemde Alpe d’Huez in Frankrijk een tot zes keer beklimmen om geld in zamelen voor onderzoek naar kanker. Deelnemers gaan al fietsend, hardlopend of wandelend de berg op en af, die vanwege de vele haarspeldbochten symbool staat voor de moeilijke route die kankerpatiënten moeten afleggen.Tot nu toe haalden de deelnemers zo’n zeven miljoen euro op voor Alpe d’HuZes, zegt voorzitter Kouwenhoven. Vorig jaar stond de teller rond deze tijd op ruim vijf miljoen. Volgend jaar hoopt de organisatie het evenement in te halen, dan vindt Alpe d’HuZes op 3 juni plaats.

Dag 23

Geplaatst door Wout op 20 maart 2020

Nog 80 te gaan ..Mooi het schiet op.Vandaag naar het ziekenhuis geweest en de resultaten waren ietwat mixed. De rode bloedlichaampjes waren gezakt naar 5,6 60% van het normale nivo.Dat verklaard natuurlijk meteen de moeheid .De wittebloedlichaampjes wat toegenomen Dus de afweer is een beetje hersteld Zit nu op 15% van wat het normaal is . Debloedplaatjes doen het redelijk.
De dokter hamerde erop dat mijn weerstand absoluut erg laag is dus alle voorzorgen voor Corona nauwkeurig opvolgen en isolatie. Dat is natuurlijk vreselijk.Op de foto zie je mijn dochter met de kleinkinderen voor de raam staan. Maar goed het is niet anders Gelukkig heb met behulp van een aantal vrienden een leuke fitness hier opgebouwd Dank aan de Fitfacttory, Biketotaal De Smed, HTMX, Staals kabels, Dik Verkuilen Rob De Bruin en Emiel voor de uitleg van Zwift.

Het Harder Nipperke.

Geplaatst door Wout op 15 maart 2020

De Brabantse Kempen, bekend van de *acht zaligheden en zijn *Contente Mens is een heerlijk likeurtje rijker. Proef dit heerlijke likeurtje en beleef het gevoel van de Bourgondische Kempen! ´t Nipperke is bereid uit zuiver natuurprodukten, dus zonder toevoeging van geur- en/of smaakstoffen. Volgens uniek recept gestookt en daarna afgevuld in een prachtige fles.Op 1 maart 2012, ter gelegenheid van het 10 jarige bestaan van Dinee Cafe de Kempen, werd ’t Nipperke officieel gelanceerd. Gasten genoten zichtbaar van het nieuwe “eigen” borreltje dus al snel volgde de vraag of er ook een fles van dit heerlijke drankje gekocht kon worden om mee naar huis te nemen. Van het één kwam het ander en nu ruim 7 jaar later is ’t Nipperke uitgegroeid tot een bekende likorette in de Brabantse Kempen en ondertussen ook daarbuiten! Een likorette op basis van karamel & kaneel (met een vleugje vanille & amandel).

Patrick van Biketotaal De Smed kwam op het idee om dit te gaan inzetten om mij een handje toe te steken ivm de actie van Alpe d’HuZes omdat ik hersellende ban van een stamceltherapy en weinig actie kan voeren. Dit werd opgepikt door een aantal .bedrijven.Daar is het mogelijk een donatie te doen van minimaal 5 Euro voor een origeneel HARDER Nipperke. Het zijn;  Biketotaal De Smed , PLUS van Huijgevoort in Luijksgestel, Eersel en Dommelen , WPM Motors Lochem en Stop en Go in Lommel Kolonie. Daar ben ik ze zeer erkentelijk voor.

Dag 14

Geplaatst door Wout op 11 maart 2020

Buiten mijn eigen situatie beginnen we ons steeds meer zorgen te maken over het Corona virus .Daar waar mijn weerstand totaal afgebrokken is tenende de stamcellen van mijn donor Kees toe te laten ben ik bij een besmrtting een vogeltje voor de kat. We hebben de isolatie nog verder opgedreven hopende zo eea te voorkomen. Deze week is echt klote , veel misselijk en moe .Maar ja kun je zeggen dat wist je toch ja en het hoort erbij klopt maar als je zo ziek bent dan is het toch klote.Maar het goede nieuws is dat wij deze strijd gaan winnen. Ik schrijf wij….want Jacqueline doet zo ontzettend veel voor mij geweldig.Bijv eten ik kan moeilijk eten en hou doorbraken weinig binnen.Dus is ze overgeschakeld naar kleine hoeveelheden en meerdere keren per dag. Daarlangs de 24 pillen per dag …dat is ook een hele organisatie en tenslotte de mentale steun en communicatie.Ook de bijdrage kinderen met aanhang is fantastisch je kunt begrijpen dat ik de kleinkinderen niet mag ziien en tje dat is een hele klus voor hun. Daarlangs steunen ze Jacqueline waar mogelijk. Tenslotte de vele steunbetuigingen doen me zo ongelofelijk goed ….Dank je wel verzender.
Al met al we doen het SAMEN.

Dag 10

Geplaatst door Wout op 7 maart 2020

Gisteren wedeerom in Maastricht geweest bij Dokter Demand.Aan de bloedwaardes is te zien dat deze flink gedaald zijn.Tuurlijk dat is de bedoeling om ruimte te maken voor de stamcellen van de donor anderzijds is het potverdrie ook geen fijn gevoel. Misselijk en moe en daarlangs erg weinig weerstand. De hoeveelheid medicatie die ik per dag moet nemen is ongelofelijk veel. Natuurlijk zijn hier ook weer bijverschijnselen van. Maar goed we moeten erdoor en wa gaan als winnaar van het veld .Vanaf dag 28 is het blijkbaar meetbaar wat het aandeel van de stamcellen van mijn donor inmiddels voor aandeel hebben. Mijn dag ziet er volgt uit ;Veel rusten , de medicatie op tijd en hoeveelheid nemen , Weerstand opbouwen door te wandelen en op de Tacx(fiets op rolletjes. Helaas kan ik geen bezoek ontvangen gezien mij weestand erg erg laag is. Rest mijnnog iedereen te bedanken voor de steun en medeleven.De vele wenskaarten en mooie apps zijn echt geweldig.

VID-20200221-WA0072

Verslag van de Harder ride op RTV Maastricht

Geplaatst door Wout op 3 maart 2020

<a href="“>Verslag van RTV Maastricht

Safe the date

Geplaatst door Wout op 3 maart 2020

24 mei aanstaande vindt er een yoga event plaats in de fitfactory. De opbrengst komt ten goede aan mijn actie voor Alpe dHuZes Zorg dat je er bij bent. Nadere gegevens volgen.

Dag 7

Geplaatst door Wout op 3 maart 2020

Intussen gaat het me wat beter af. Gelukkig ben ik wederom thuis en dat scheelt een hele hoop. Een van de redenen dat ik naar huis mocht was dat mijn weerstand momenteel erg laag is . In een ziekenhuis zijn vele mensen met bacterien en dus gevaarlijk voormij.Tegen de bacterien thuis  ben ik tegen bestand . Er komt op dag 10 tot 12 nog een extra dip in de bloedwaardes maar dat is pas voor het weekend .Gisteren morgen zijn we wel met spoed terug gegaan naar het ziekenhuis . Ik had in de nacht een zenuw klemming in mijn ribbenkasten dat was best akelig. Afijn het eten smaakt me nog niet zo en genoeg  drinken valt ook niet mee. Maar het moet want ik lsik per dag 20 pillen en die rotsooi moet doorgespoeld worden. Vanmorgen hebben we een wandelingetje gedaan .Maar het proces loopt nog 100 dagen .In deze periode nemen de stamcellen van mijn dnnor de productie van bloedcellen over terwijl mijn productie en afweer systeem stil gelegd blijft worden dmv medicatie . Dus in die tijd blijf ik erg weinig bestand tegen bacterien dus oppassen met mensen ontmoeten. Mocht je beetje verkoud zijn of grieperig of wat dan ook bespaar het mij aub.