• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Nog 80 te gaan ..Mooi het schiet op.Vandaag naar het ziekenhuis geweest en de resultaten waren ietwat mixed. De rode bloedlichaampjes waren gezakt naar 5,6 60% van het normale nivo.Dat verklaard natuurlijk meteen de moeheid .De wittebloedlichaampjes wat toegenomen Dus de afweer is een beetje hersteld Zit nu op 15% van wat het normaal is . Debloedplaatjes doen het redelijk.
De dokter hamerde erop dat mijn weerstand absoluut erg laag is dus alle voorzorgen voor Corona nauwkeurig opvolgen en isolatie. Dat is natuurlijk vreselijk.Op de foto zie je mijn dochter met de kleinkinderen voor de raam staan. Maar goed het is niet anders Gelukkig heb met behulp van een aantal vrienden een leuke fitness hier opgebouwd Dank aan de Fitfacttory, Biketotaal De Smed, HTMX, Staals kabels, Dik Verkuilen Rob De Bruin en Emiel voor de uitleg van Zwift.

4 reacties op “Dag 23”

Nog 80 te gaan. Het schiet op…… pffff. Knap van je hoe je dit volhoudt. Als je zover al bent gekomen en zoveel al hebt meegemaakt, dan ben je ook sterk genoeg om het tot nr. 80 vol te houden. Wish you Power!

Wout!! Wat ben je toch een strijder he!
In deze tijd dat je niet naar buiten kan, is dit een mooie mogelijkheid om naar binnen te gaan, waar die enorme kracht en doorzettingsvermogen van je zit, het vuur dat blijft branden. Je bent sterk en je kan het!!.
En natuurlijk goed gebruik maken van die prive fitness ;)
Alle liefde en energie voor jou Wout!
Stay strong!!
Knuffel van Max & m’n ouders

Net enduro hè, ronde voor ronde bekijken en ineens ben je aan de meet.

Blijf vechten en wees voorzichtig! De Alpe d’HuZes is helaas afgelast, maar zo kun je volgend gewoon weer 6 keer omhoog!!! En HARDER!!!