• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

De Brabantse Kempen, bekend van de *acht zaligheden en zijn *Contente Mens is een heerlijk likeurtje rijker. Proef dit heerlijke likeurtje en beleef het gevoel van de Bourgondische Kempen! ´t Nipperke is bereid uit zuiver natuurprodukten, dus zonder toevoeging van geur- en/of smaakstoffen. Volgens uniek recept gestookt en daarna afgevuld in een prachtige fles.Op 1 maart 2012, ter gelegenheid van het 10 jarige bestaan van Dinee Cafe de Kempen, werd ’t Nipperke officieel gelanceerd. Gasten genoten zichtbaar van het nieuwe “eigen” borreltje dus al snel volgde de vraag of er ook een fles van dit heerlijke drankje gekocht kon worden om mee naar huis te nemen. Van het één kwam het ander en nu ruim 7 jaar later is ’t Nipperke uitgegroeid tot een bekende likorette in de Brabantse Kempen en ondertussen ook daarbuiten! Een likorette op basis van karamel & kaneel (met een vleugje vanille & amandel).

Patrick van Biketotaal De Smed kwam op het idee om dit te gaan inzetten om mij een handje toe te steken ivm de actie van Alpe d’HuZes omdat ik hersellende ban van een stamceltherapy en weinig actie kan voeren. Dit werd opgepikt door een aantal .bedrijven.Daar is het mogelijk een donatie te doen van minimaal 5 Euro voor een origeneel HARDER Nipperke. Het zijn;  Biketotaal De Smed , PLUS van Huijgevoort in Luijksgestel, Eersel en Dommelen , WPM Motors Lochem en Stop en Go in Lommel Kolonie. Daar ben ik ze zeer erkentelijk voor.

1 reactie op “Het Harder Nipperke.”

Mooi epistel, krijg zin in dat Nipperke.
Op je eerstvolgende enduro maar eens mee proosten niet?
Dan zeggen we met recht Op t Nipperke!