• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Buiten mijn eigen situatie beginnen we ons steeds meer zorgen te maken over het Corona virus .Daar waar mijn weerstand totaal afgebrokken is tenende de stamcellen van mijn donor Kees toe te laten ben ik bij een besmrtting een vogeltje voor de kat. We hebben de isolatie nog verder opgedreven hopende zo eea te voorkomen. Deze week is echt klote , veel misselijk en moe .Maar ja kun je zeggen dat wist je toch ja en het hoort erbij klopt maar als je zo ziek bent dan is het toch klote.Maar het goede nieuws is dat wij deze strijd gaan winnen. Ik schrijf wij….want Jacqueline doet zo ontzettend veel voor mij geweldig.Bijv eten ik kan moeilijk eten en hou doorbraken weinig binnen.Dus is ze overgeschakeld naar kleine hoeveelheden en meerdere keren per dag. Daarlangs de 24 pillen per dag …dat is ook een hele organisatie en tenslotte de mentale steun en communicatie.Ook de bijdrage kinderen met aanhang is fantastisch je kunt begrijpen dat ik de kleinkinderen niet mag ziien en tje dat is een hele klus voor hun. Daarlangs steunen ze Jacqueline waar mogelijk. Tenslotte de vele steunbetuigingen doen me zo ongelofelijk goed ….Dank je wel verzender.
Al met al we doen het SAMEN.

4 reacties op “Dag 14”

Hoi Wout, G’woon doorgaan; be strong! Komt uiteindelijk weer goed. Stay strong.

Dag Wout,

Ja nu is het helemaal penibel. Echt zoals je zegt klote. Dat komt er even bij. Veel sterkte. Je gaat het winnen.
Hou je taai.

groet Jes

Wat fijn dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt, Wout. Ook al is het soms op afstand. Die knuffels met je kleinkinderen haal je straks dubbel en dwars in. Sterkte!

Maar veel naar die prachtfoto kijken dan.