• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for februari, 2008

De KTM 525

Geplaatst door admin op 29 februari 2008

Eindelijk ben ik zover he dat was een ruk. Maar allereerst een aantal mensen bedanken die meegeholpen hebben.
Bjorn, Peer, Jack, Eldert, Piet Kreeft, Johan, Herman, Marcel en Frans. Bedankt mannen super.
Het is een super motortje geworden met alles erop en eraan. Speciale achterdemper van AST, stuurdemper,elektrische sturing met automatische zekeringen, extra ventilator, 2 ico,s tank van 23 ltr, 3 toolboxen etc. Kijk maar eens even ….

En nu GRRRRRRRRRRR

Wout

De laatste week voor het vertrek

Geplaatst door admin op 27 februari 2008

De presentatie is achter de rug en dat was een succes; 170 bezoekers hebben de deuren gepasseerd, gezellig en dus is perfect. Merchandise.nl had een prachtig spandoek gemaakt dat mee gaat naar Afrika.

De aktie tegen kanker loopt ook redelijk goed dus al met al die kant gaat goed.

De motor is nog iets anders. Afgelopen weekend heb ik getraind met de motor en er zijn wel een aantal punten ter verbetering naar voren gekomen. Dus die passen we deze week aan. Trouwens wel even wennen hoor met zo’n jerry-tank voor op de motor. Dat klotst erg bij het nemen van bochtten maar dat zal wel wennen.

Deze week gaan we er ook de de stuurdemper opzetten en de tassen en gereedschapkastjes monteren. Tevens moet de positie van de roadboekhouder nog aangepast worden. Bjorn en Peter helpen me fantastisch. Bedankt mannen.

Verder natuurlijk de nodige km’s maken.

Mbt reportage vanuit de rit zijn er de volgende mogelijkheden om mij te volgen:

A) Mijn eigen site hou ik zo goed mogelijk bij vanuit de rit www.wouttheuws.eu

B) Live verslag in het programma Onderweg van de Wereldomroep op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur. In principe om 10.40 uur wordt Wout gebeld.

Onderweg, het radioprogramma in opdracht van de Wereldomroep, is er voor vrachtwagenchauffeurs in Europa. Om 10.00 en 11.00 uur Nederlandse tijd is er een nieuwsbulletin met Nederlands en internationaal nieuws. Peter Broekman heeft me benaderd om regelmatig verslag uit te brengen vanuit de rit live op de radio. Dat heb ik natuurlijk graag toegezegd alleen al voor Marc, onze pechvolle collega die helaas niet mee kan.
Ze bellen me om 10uur40 op vrijdag 7 maart, dan zit ik waarschijnlijk middenin de keuring en dat is een mooie start om ff een beetje vooruit te kijken naar de race, de sfeer in Parijs etc en ze bellen me maandag 10 maart ook om 10uur40 in Valencia vlak voor de grote oversteek. Daarna bekijken we per keer wanneer ze me bellen om de luisteraars op de hoogte te houden.

C) Top Speed daar zal ik regelmatig op te zien zijn. Dit programma wordt uitgezonden door alle regionale zenders in ons geval hier RTV10

D) Kun je die niet aan dan is hetzelfde programma op de site van Top Speed te zien; doorlinken via mijn eigen site is het makkelijkst

E) www.heroeslegend.com Hierop is algemene info te zien.

Afijn mogelijkheden genoeg zou ik zo zeggen.

Vanavond hebben we een overleg gepland met de rijders ivm transport. We hebben de bus van Jan Lemmens ter beschikking gekregen (waarvoor onze dank) en Jef Bloks gaat met ons mee als chauffeur. Volgende donderdag gaan we richtting Parijs.

Voor wie wil er zijn nog shirts en paraplu’s over van de aktie tegen kanker? Effe bellen.

Tot de volgende keer en bedankt allen voor de hulp, steun en belangstelling.

Groeten
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Wout

Mooie avond

Geplaatst door admin op 21 februari 2008

Zo he, dat was de presentatie. Wel een succes. We hadden meer dan 150 bezoekers, mooie voertuigen en lekker bier. Ik wil natuurlijk iedereen bedanken die aan dit succes heeft meegewerkt. Met name de Fitfactory, Bart Franssen, Eric Verhoef, Rob Rademaker, Jan van Woerkum, HTMX Service, Rosada , Jan Lemmens, Oranjedak, AST, Henk van der Spek, Ron van Gemert en Henk Vercoelen.
Allen bedankt .

Op de foto ’s even een kleine impressie van het geheel:

Even een paar mindere berichten.
De vrachtwagen van Bart Franssen die onze materialen vervoert, zou gereden worden door Mark van het Bolscher uit Zoetermeer. We hebben Mark gedurende een paar gelegenheden leren kennen als echt enne fijne gast die perfect bij ons past. Nu heeft Marc vorige week een lichamelijk probleem gekregen en wel zo erg dat er in overleg is besloten om van deelname af te zien. Dit is natuurlijk voor zowel Marc als het “Franssen team” een geweldige klap. Ik wens Marc van harte beterschap bij het herstel.
Verder is het vreselijke ongeluk daar van Geert Vissers. Naar het schijnt moet dat flink hard zijn gegaan dus ook geen Heroes Legend voor Geert. Natuurlijk wens ik hem ook beterschap bij zijn herstel.
Verdorie zo zie je maar het kan zo gebeuren. Maar ja de trein gaat verder.

Maar nu wordt het menens. De motor is zo goed als klaar. Nog een paar aanpassingen en enkele testritten en we zijn klaar.

De presentatie op 20 feb

Geplaatst door admin op 10 februari 2008

Dave van de Fitfactory is de bedenker van deze presentatie. We werden het er snel over eens dat de opbrengst van de avond ten goede zou komen aan de aktie die ik gestart heb ten voordele van de kankerbestrijding.
De opbrengst van de avond zal niet enkel bestaan uit een aandeel van de verkoop van drank maar ook zullen er materialen verkocht worden oa paraplu’s t shirts etc. Deze materialen zijn gratis ter beschikking gesteld en de opbrengst hiervan gaat dus volledig naar de aktiepot. Tenslotte staat er nog een grote pot waarin alle eventuele stortingen gedaan kunnen worden.
Wat is dan wel te doen:
-Er staan een aantal voertuigen opgesteld die de Heroes Legend gaan rijden oa van het Flying Dakar team van Bart Franssen en de prachtige truck van Rob Rademaker. Maar ook staan er motoren opgesteld waaronder de 525 van mijzelf.
-Tevens is de organisatie van de Heroes Legend aanwezig met de inmiddels bekende organisatie touring car.
-Er zullen een aantal plaatsen worden ingericht waar je materialen kan kopen.
-Tenslotte zal er een presentatie plaatsvinden.

Ik hoop jullie allen daar te treffen

Verder hebben we weer flink geoefend met de GPS. Zie foto Hier zijn we in de Planteus aan het trainen waarbij de GPS ons door de vijver wil laten lopen ??????

GRRRRRRRRR

Wout

De laatste week van januari

Geplaatst door admin op 2 februari 2008

Schitterend weekend gehad en veel geleerd maar nu moet ik wel gaan opschieten met oa de motor voorbereiding

Mijn ontworpen steun voor de navigatie faalde in het weekend. Het schudde veel te hard, de plaatsing van oa het road book houder was eenvoudig slecht dus onleesbaar. Het spul was veel te zwaar, afijn frot dus .
Dus alles eraf en Peter Baeten is aan de gang gegaan met zijn slijptolletje. Het resultaat is verbluffend en als de motor terug is wordt ie weer opgebouwd voor de volgende testfase.

Vering: AST heeft toegezegd de vering optimaal te verzorgen. Gerard Rond noemde dit: De vering zodanig kwalitatief in orde te brengen dat hij bestand is tegen onverwachte gebeurtenissen. Piet Kreeft is het technisch brein achter dit bedrijf en heeft een jarenlange ervaring ook in de Dakar. Dus dat komt helemaal goed …

Rosada helpt me met de aankleding van de motor dus oa de stickers. Dus heel het spul naar Roossendaal gebracht en daar worden de sponsornamen op de bike geplaatst. Trouwens een geweldige accomodatie dat Rosada. Het ligt kort bij zwembad de Stok waar ons familieteam nog mooie prijzen haalde in de nachtelijke zwemmarathon’s .

Tenslotte ben ik in de weer gegaan om de uitnodigingen voor de presentatie de deur uit te krijgen.

Inentingen: zo daar zijn we ook maar aan begonnen want ja je weet maar nooit. Dus hup naar de GGD in Eindhoven. Dat werd een tetanus en een gele koorts spuit. Daarbij nog een bloedonderzoek om uit te vinden of ik genoeg antistoffen heb ivm andere ziektes. Een paar dagen erna kreeg ik de uitslag; genoeg antistoffen dus geen verdere inentingen. Tevens kreeg ik goede tips mbt het voorkomen van muggensteken, oa hoe en wat voor kleding te dragen, gebruik vitaminen B1, DEET en hoe een muggennet te gebruiken.

Komt allemaal goed

GRRRRRRRRRRRRRRRR