• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

De presentatie is achter de rug en dat was een succes; 170 bezoekers hebben de deuren gepasseerd, gezellig en dus is perfect. Merchandise.nl had een prachtig spandoek gemaakt dat mee gaat naar Afrika.

De aktie tegen kanker loopt ook redelijk goed dus al met al die kant gaat goed.

De motor is nog iets anders. Afgelopen weekend heb ik getraind met de motor en er zijn wel een aantal punten ter verbetering naar voren gekomen. Dus die passen we deze week aan. Trouwens wel even wennen hoor met zo’n jerry-tank voor op de motor. Dat klotst erg bij het nemen van bochtten maar dat zal wel wennen.

Deze week gaan we er ook de de stuurdemper opzetten en de tassen en gereedschapkastjes monteren. Tevens moet de positie van de roadboekhouder nog aangepast worden. Bjorn en Peter helpen me fantastisch. Bedankt mannen.

Verder natuurlijk de nodige km’s maken.

Mbt reportage vanuit de rit zijn er de volgende mogelijkheden om mij te volgen:

A) Mijn eigen site hou ik zo goed mogelijk bij vanuit de rit www.wouttheuws.eu

B) Live verslag in het programma Onderweg van de Wereldomroep op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur. In principe om 10.40 uur wordt Wout gebeld.

Onderweg, het radioprogramma in opdracht van de Wereldomroep, is er voor vrachtwagenchauffeurs in Europa. Om 10.00 en 11.00 uur Nederlandse tijd is er een nieuwsbulletin met Nederlands en internationaal nieuws. Peter Broekman heeft me benaderd om regelmatig verslag uit te brengen vanuit de rit live op de radio. Dat heb ik natuurlijk graag toegezegd alleen al voor Marc, onze pechvolle collega die helaas niet mee kan.
Ze bellen me om 10uur40 op vrijdag 7 maart, dan zit ik waarschijnlijk middenin de keuring en dat is een mooie start om ff een beetje vooruit te kijken naar de race, de sfeer in Parijs etc en ze bellen me maandag 10 maart ook om 10uur40 in Valencia vlak voor de grote oversteek. Daarna bekijken we per keer wanneer ze me bellen om de luisteraars op de hoogte te houden.

C) Top Speed daar zal ik regelmatig op te zien zijn. Dit programma wordt uitgezonden door alle regionale zenders in ons geval hier RTV10

D) Kun je die niet aan dan is hetzelfde programma op de site van Top Speed te zien; doorlinken via mijn eigen site is het makkelijkst

E) www.heroeslegend.com Hierop is algemene info te zien.

Afijn mogelijkheden genoeg zou ik zo zeggen.

Vanavond hebben we een overleg gepland met de rijders ivm transport. We hebben de bus van Jan Lemmens ter beschikking gekregen (waarvoor onze dank) en Jef Bloks gaat met ons mee als chauffeur. Volgende donderdag gaan we richtting Parijs.

Voor wie wil er zijn nog shirts en paraplu’s over van de aktie tegen kanker? Effe bellen.

Tot de volgende keer en bedankt allen voor de hulp, steun en belangstelling.

Groeten
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Wout

Comments are closed.