• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Eindelijk ben ik zover he dat was een ruk. Maar allereerst een aantal mensen bedanken die meegeholpen hebben.
Bjorn, Peer, Jack, Eldert, Piet Kreeft, Johan, Herman, Marcel en Frans. Bedankt mannen super.
Het is een super motortje geworden met alles erop en eraan. Speciale achterdemper van AST, stuurdemper,elektrische sturing met automatische zekeringen, extra ventilator, 2 ico,s tank van 23 ltr, 3 toolboxen etc. Kijk maar eens even ….

En nu GRRRRRRRRRRR

Wout

Comments are closed.