• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for januari, 2009

Chris Eubank

Geplaatst door admin op 26 januari 2009

Een van mijn favoriete sporten is boksen. Het kunnen incasseren en daarna meteen weer de focus, de kracht en het vernuft te hebben om verantwoord aan te vallen, heeft me altijd zeer aangetrokken tot deze sport. De meest favoriete bokser de ik jarenlang heb gevolgd, is Chris, Simply the Best, Eubank. Zijn bewegingen, houding, doorzettingsvermogen in de ring waren ongelooflijk. Hij maakte zijn tegenstanders echt helemaal gek. Zelf heb ik ook een paar boks lessen gehad. We zullen maar zeggen dat was minder….

Ja Ja Ja of toch niet …..

Geplaatst door admin op 12 januari 2009

Zou het dan toch……;

De afgelopen dagen/weken heb ik verschillende trainingstochten op de schaats gereden. Goed ijs, veel schaatsers en prima weertje. In de Biesbosch bij Hank was het gewoon heel erg druk tijdens de toertocht. Zie foto. Ik ben verschillende malen in Vught geweest op de IJzeren Man. Daar had de schaatsclub een rondje aangelegd van 5 km en dat heb ik dan maar een flink aantal keren gemaakt. Het gaat niet goed met het schaatsen. Ik heb ontzettend veel last van de beide knieen. Dat komt zo niet goed indien er een elfstedentocht zou komen. Toch maar eens een keertje laten reviseren.