• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Een van mijn favoriete sporten is boksen. Het kunnen incasseren en daarna meteen weer de focus, de kracht en het vernuft te hebben om verantwoord aan te vallen, heeft me altijd zeer aangetrokken tot deze sport. De meest favoriete bokser de ik jarenlang heb gevolgd, is Chris, Simply the Best, Eubank. Zijn bewegingen, houding, doorzettingsvermogen in de ring waren ongelooflijk. Hij maakte zijn tegenstanders echt helemaal gek. Zelf heb ik ook een paar boks lessen gehad. We zullen maar zeggen dat was minder….

Comments are closed.