• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for juli, 2016

Overlijden Frans mijn beste maat

Geplaatst door Wout op 22 juli 2016

Prijs Wout Theuws 2016 uitgereikt door BEMAS

Geplaatst door Wout op 16 juli 2016
Prijs Wout Theuws 2016 uitgereikt door BEMAS
magazine

Brandon Thoen, Lennert Van Daele en Nick Van Riel van het Go! Atheneum Klein-Brabant schreven het beste eindwerk rond onderhoud. Tijdens de afstudeerproclamatie ontvingen zij de Prijs Wout Theuws 2016 voor hun geïntegreerde proef ‘Revisie draaibank’. Het is de eerste keer dat BEMAS, the Belgian Maintenance Association vzw, deze award uitreikt. Met deze wedstrijd voor leerlingen in het laatste jaar van het BSO, TSO of SE-N-SE, die een geïntegreerde proef (GIP) of stageverslag maken met als onderwerp onderhoud of betrouwbaarheid, wil BEMAS als vakvereniging rond technisch onderhoud jongeren in een technische opleiding inspireren. Ook Wout Theuws, naar wie de prijs werd genoemd, startte namelijk zijn carrière in onderhoud met de ambitie zichzelf verder te ontplooien tot een echte industriële leider op hoog niveau. De winnaars ontvingen elk een cheque van € 200 uit handen van Theuws, die ook een 3D-geprinte award voor de school overhandigde aan Koen Michiels, de leerkracht die het eindwerk begeleidde. De school kreeg een SDT200 ultrasoontoestel ter waarde van € 3.165, gedoneerd door SDT. Dit toestel kan in de school ingezet worden voor oefeningen rond lekdetectie en preventief onderhoud op basis van conditiebewaking.

Prijswinnaars bekend

Geplaatst door Wout op 3 juli 2016

De prijswinnaars van de prijs Wout Theuws zijn deze week bekend gemaakt.Zie onderstaande link.

www.engineeringnet.be/belgie/detail_belgie.asp?Id=16962&category=opleiding&titel=Go!%20Atheneum%20Klein-Brabant%20wint%20Prijs%20Wout%20Theuws%202016

Tuurlijk ben ik bijzonder trots en bedank SDT en BEMAS bij deze.