• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for juli, 2016

Overlijden Frans mijn beste maat

Geplaatst door Wout op 22 juli 2016

Prijs Wout Theuws 2016 uitgereikt door BEMAS

Geplaatst door Wout op 16 juli 2016
Prijs Wout Theuws 2016 uitgereikt door BEMAS
magazine

Brandon Thoen, Lennert Van Daele en Nick Van Riel van het Go! Atheneum Klein-Brabant schreven het beste eindwerk rond onderhoud. Tijdens de afstudeerproclamatie ontvingen zij de Prijs Wout Theuws 2016 voor hun geïntegreerde proef ‘Revisie draaibank’. Het is de eerste keer dat BEMAS, the Belgian Maintenance Association vzw, deze award uitreikt. Met deze wedstrijd voor leerlingen in het laatste jaar van het BSO, TSO of SE-N-SE, die een geïntegreerde proef (GIP) of stageverslag maken met als onderwerp onderhoud of betrouwbaarheid, wil BEMAS als vakvereniging rond technisch onderhoud jongeren in een technische opleiding inspireren. Ook Wout Theuws, naar wie de prijs werd genoemd, startte namelijk zijn carrière in onderhoud met de ambitie zichzelf verder te ontplooien tot een echte industriële leider op hoog niveau. De winnaars ontvingen elk een cheque van € 200 uit handen van Theuws, die ook een 3D-geprinte award voor de school overhandigde aan Koen Michiels, de leerkracht die het eindwerk begeleidde. De school kreeg een SDT200 ultrasoontoestel ter waarde van € 3.165, gedoneerd door SDT. Dit toestel kan in de school ingezet worden voor oefeningen rond lekdetectie en preventief onderhoud op basis van conditiebewaking.

Prijswinnaars bekend

Geplaatst door Wout op 3 juli 2016

De prijswinnaars van de prijs Wout Theuws zijn deze week bekend gemaakt.Zie onderstaande link.

www.engineeringnet.be/belgie/detail_belgie.asp?Id=16962&category=opleiding&titel=Go!%20Atheneum%20Klein-Brabant%20wint%20Prijs%20Wout%20Theuws%202016

Tuurlijk ben ik bijzonder trots en bedank SDT en BEMAS bij deze.