• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for december, 2010

Uit de oude doos

Geplaatst door admin op 27 december 2010

Zo rond kerstmis ja dan de fotoboeken een keer open he .Op de bijgaande foto een aktie moment van mij in de jaren dat ik op een CZ reed Het was een 250 cc en ik had zelf het frame veranderd van een 2 shocker naar een mono schocker. Jan Bosmans heeft toen het laswerk gedaan wat helaas niet lang hield .Hij was ontzettend slecht te startten maar als ie liep poeh…….We trokken de motor dan ook altijd met de auto aan en met 2 man op het achterwiel zoveel compressie had dat ding..

Deze foto is van een clubkampioenschap van de Luyksgestelse crossclub op de Lommelsedijk.Let ven op de crossbroek in appeltjegroen gemaakt door Tante Jo.En wat te denken van de legerboots.Ik werd hier derde ja ok van de drie deelnemers maar goed .Mijn crossmaten in de tijd waren Jac Slenders die toen de overstap maakte naar een Maico en Kees Daris op zijn supersnelle Suzuki.

We waren de tijd ver vooruit doordat we toen al als team fungeerde .Daarbij deden we toen al aan conditie training .In de Pielus hardlopen of in de gymzaal van Luyksgestel .Ik herinner me nog dat een keer het jong veelbelovende talent Jacky Martens bij ons kwam meetrainen.Dat kwam omdat zijn vader Lee ,vroeger een groot kampioen ,ook bij de club was .en dus kwam zoonlief mee .T jonge wat kon dat menneke rijden. Dat heb ik hierna zelden meer gezien zo jong en zo hard .Lopen kon Lee niet meer als gevolg van zijn crosscarriere maar rijden poeh als de de beste .Volgens mij reed ie toen met een BVM machine .Een door Sjang Boonen (vader van Johan ?)Jaak Van Velthoven en Lee Martens ontwikkelde machine .We reden wedstrijden bij de GELIMBRA een voorloper van MON.

Kees Daris had eigenlijk het meeste talent maar een vervelende knieblessure maakte een einde aan zijn carriere .Jack Slenders ging door en werd een uitstekend rijder .Na een paar jaar ben ik gestopt om te gaan bouwen. 20 jaar later heb ik weer een enduro gekocht van Wil Daris .Kriebelde toch he