• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for mei, 2014

Harder kleding

Geplaatst door Wout op 25 mei 2014

Ja ja We hebben harder kleding laten maken voor in het ziekenhuis.Richard Theuws mijn neefje heeft daar met zijn bedrijf Merchandise.nl voor gezorgd.Super Richard thanks.Verder heeft een andere neef Wil Daris voor een fiets gezorgd die ik mee mag nemen in het ziekenhuis.Frank Tilburgs heeft een prachtig magneetbord gemaakt in stijl schitterend.Iedereen is volop aan het zorgen voor me super mensen dank je.

De voorbereiding op de stamcel therapie

Geplaatst door Wout op 16 mei 2014

In het kader van de voorbereiding van de  stamcel therapie heb ik deze week een ingreep aan mijn gebit gehad.Dit om alle potentiële bacterie haarden te verbannen.Verder heb ik wederom een chemo kuur gehad. Dus wederom een drukke week. De harder campagne krijgt steeds meer vorm en wordt in het algemeen prima ontvangen.

De Harder dvd overhandiging.

Geplaatst door Wout op 13 mei 2014

Een paar dagen gelden heb ik een Harder dvd mogen overhandigen aan mijn oconloge dokter Tick. De Harder dvd gemaakt door Oscar Pelgrim en waarvan de opbrengst ten goede komt van de KWF stichting geeft een schitterend beeld van de enduro sport. Op de foto sta ik een shirt van het WPM enduro team van André Pullen. Andre verdient een pluim voor zijn werk voor de kika kampen en zeker ook voor zijn bijdrage aan de enduro sport in Nederland. Dokter Tick is daarlangs in voorbereiding voor de Alpedhuzes. Steun haar en ga naar de site van Alpe ‘d Huzes

Fase 2; goed gegaan

Geplaatst door Wout op 7 mei 2014

Fase 2 het oogsten van de stamcellen is prima gegaan 135 m l zijnde 320 000 000 miljoen stamcellen liggen is de koeling te wachten op het baasje.Duurde ff maar dan heb je ook wat.

Helptroepen

Geplaatst door Wout op 7 mei 2014

Fietsen is zeer belangrijk in mijn herstel plan. Zowel mentaal als fysiek helpt fietsen me om wederom klaar te zijn voor de volgende behandeling. Daarbij hebben de metingen van de body scan in de Fit factory bewezen dat ik steeds een 3 kg spiermassa verlies per kuur en die probeer ik iedere keer terug te winnen. Maar alleen is het vaak moeilijk om na een chemokuur weer terug aan de gang te komen met fietsen. Ik heb een aantal mensen die me hier super mee helpen .De meeste staan op de foto maar ook Niels Inge,Ruud Bellemakers en Ruud zijn van de partij als ik ze nodig heb. Bedankt mannen super.

Nieuwe campagne lancering

Geplaatst door Wout op 3 mei 2014

Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen.Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren. Binnenkort zal ik een verdere uitleg geven van de campagne.Op de foto de kick off van de campagne