• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for maart, 2009

Enduro te Holten

Geplaatst door admin op 10 maart 2009

De eerste NK wedstrijd in Holten is goed verlopen. Door lichamelijke ongemakken kon ik de wedstrijd niet uitrijden, maar ik heb ongeveer 80 % van de wedstrijd gereden en dat ging echt veel beter dan ik verwacht had. Nieuw was dit keer de deelname van onze schoonzoon Ruud aan zijn eerste Endurowedstrijd. Hij had zich goed voorbereid en de spullen goed voor elkaar.

Helaas toen ik na één van de drie ronde’s doorkwam bij start /finish stond hij daar met het probleem dat de motor niet meer wilde starten. Gelukkig kregen we het ding aan de praat en Ruud vervolgde zijn eigen wedstrijd. Na 3 km stond hij weer aan de kant. Weer wilde de motor niet starten. Ook nu kregen we hem weg. Vandaar is hij een complete ronde bij mij gebleven en dat ging uitstekend. Wordt een hele grote zonder meer.

Bij de derde proef veranderde het circuit in een modderpoel. Helaas bleef Ruud steken in de modder. Dus ben ik terug gelopen om hem er mee uit te helpen. Toen we hem hadden bevrijd, zagen we Perry Wils vastzitten en we gingen hem ook helpen, alleen dat liep desastreus af voor ons. Ruud verdraaide de knie en bij mij schoot het in de rug en dat ging een kwartier niet over. Voor beiden einde wedstrijd en dus zochten we de bus op. Al met al een super mooie dag.