• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for maart, 2009

Enduro te Holten

Geplaatst door admin op 10 maart 2009

De eerste NK wedstrijd in Holten is goed verlopen. Door lichamelijke ongemakken kon ik de wedstrijd niet uitrijden, maar ik heb ongeveer 80 % van de wedstrijd gereden en dat ging echt veel beter dan ik verwacht had. Nieuw was dit keer de deelname van onze schoonzoon Ruud aan zijn eerste Endurowedstrijd. Hij had zich goed voorbereid en de spullen goed voor elkaar.

Helaas toen ik na één van de drie ronde’s doorkwam bij start /finish stond hij daar met het probleem dat de motor niet meer wilde starten. Gelukkig kregen we het ding aan de praat en Ruud vervolgde zijn eigen wedstrijd. Na 3 km stond hij weer aan de kant. Weer wilde de motor niet starten. Ook nu kregen we hem weg. Vandaar is hij een complete ronde bij mij gebleven en dat ging uitstekend. Wordt een hele grote zonder meer.

Bij de derde proef veranderde het circuit in een modderpoel. Helaas bleef Ruud steken in de modder. Dus ben ik terug gelopen om hem er mee uit te helpen. Toen we hem hadden bevrijd, zagen we Perry Wils vastzitten en we gingen hem ook helpen, alleen dat liep desastreus af voor ons. Ruud verdraaide de knie en bij mij schoot het in de rug en dat ging een kwartier niet over. Voor beiden einde wedstrijd en dus zochten we de bus op. Al met al een super mooie dag.