• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for oktober, 2009

Scherpenheuvel Hapert mountainbike

Geplaatst door admin op 18 oktober 2009

Afgelopen zondag hebben we Scherpenheuvel Hapert op de mountainbike gereden. Dit is een populaire tocht voor mountainbikers in onze regio van 93 km.We waren met 4 man nl Jes,Frans, Wally en ondergetekende .
De start was voor de Basiliek waar de Pastoor van Scherpenheuvel alle deelnemers zegende .1500 deelnemers hadden ingeschreven en helaas waren wij iets te laat met inschrijven dus zat het vol .Dan hebben we maar ssst zwart meegereden Daarna begonnen we aan de tocht die er fantastisch goed bijlag .Goed uitgezet ,windje in de rug .Het ging vanzelf .Alleen Wally wilde ook wel eens proberen hoe dat voelde overkop gaan en toen ie dat gedaan had liet hij het nogmaals zien .Het gevolg was een verstuikte duim .

Intussen gaat het gewoon goed met mij andezrs ga je zoiets toch niet doen he …of wa?

Jes en Wally deden wel een tukje onderweg .

Enduro Bergeijk geslaagd

Geplaatst door admin op 3 oktober 2009

Vandaag heb ik deelgenomen aan de enduro van Bergeijk .9.29 uur gestart en 15 55 over de finisch. Ik had een netto rijtijd van 6.00 uur 43 seconden met een gemiddelde van 44.5 km/uur maakte 267 km .Daarvoor moest die gashandel flink open vandaag .Droog zeer droog was de grond en daarbij stofte het verschrikkelijk .Ik had me er op voorbereid door een stofkapje op te zetten wat fantastisch werkte .Samen met maatje Henk van der Spek in een strak tempo hebben we de eerste 2 ronden gereden; maar toen moest Henk voortijdig naar de kant .Dat betekende dat ik de laatste ronde er alleen voor stond en het was het toch zwaar geworden maar goed we hebben het weer gehaald . Ik behaalde de 12 de plaats in een deelnemersveld van 27 rijders dus dat is nog niet zo slecht . Ik had vandaag enkele speciale supporters oa Willem Jan ,Geert ,Ken van de Fitfactory ,Swat ,Dirk van de Poel en Rob Nijs .Bedankt mannen ,mooi toch .