• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for oktober, 2016

Tegenslag voor het WPM OIGO team

Geplaatst door Wout op 24 oktober 2016

In het NK handelaarsteam neem ik deel in het WPM ( Opgeven Is Geen Optie ) OIGO team .

Tijdens de bos proef in Vorden viel teammaat Maurice van der Berg en brak zijn sleutelbeen.Natuurlijk een ramp voor Maurice die zich  perfect voor had bereid op het seizoen We wensen onze maat Maurice sterkte . Hierdoor zullen we de 2 e plaats in het tussenklassement moeilijk kunnen verdedigen.T jonge

ONK Enduro Vorden

Geplaatst door Wout op 23 oktober 2016

Gisteren deelgenomen aan de 53 ste  Oost Gelderland rit in Vorden. Dit was een wedstrijd voor het ONK Enduro .Wel een pittige en zeker een vrij lange wedstrijd. Ik moest om 9.16 startten en om 15.50 uur kwam ik over de finish. Mooi binnen het tijdschema.Heel de dag gereden met Dirk Verkuilen ,die zat in de dezelfde startminuut.

Wouter Verhaar Classic

Geplaatst door Wout op 18 oktober 2016

Afgelopen week deel genomen aan de Wouter Verhaar Classic.Wouter is helaas overleden aan kanker  maar heeft diepe indruk gemaakt.Daarbij heb ik zijn vriend Michel leren kennen vorig jaar voor en tijdens de Alpe d HuZes en ja dan krijg je alles nog meer mee.Dus we zijn ernaar toe gegaan met Edgar,Chris,Celine, Maurice en ikzelf. Was erg leuk ritje met een leuke afsluiting.

Havelte 2016

Geplaatst door Wout op 2 oktober 2016

Havelte was weer eens een echte Havelte met veel zand.Zonder meer een van de mooiste van de gehele NK cyclus .Helaas was mijn batterij te vroeg empty .