• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Afgelopen week deel genomen aan de Wouter Verhaar Classic.Wouter is helaas overleden aan kanker  maar heeft diepe indruk gemaakt.Daarbij heb ik zijn vriend Michel leren kennen vorig jaar voor en tijdens de Alpe d HuZes en ja dan krijg je alles nog meer mee.Dus we zijn ernaar toe gegaan met Edgar,Chris,Celine, Maurice en ikzelf. Was erg leuk ritje met een leuke afsluiting.

Comments are closed.