• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Gisteren deelgenomen aan de 53 ste  Oost Gelderland rit in Vorden. Dit was een wedstrijd voor het ONK Enduro .Wel een pittige en zeker een vrij lange wedstrijd. Ik moest om 9.16 startten en om 15.50 uur kwam ik over de finish. Mooi binnen het tijdschema.Heel de dag gereden met Dirk Verkuilen ,die zat in de dezelfde startminuut.

1 reactie op “ONK Enduro Vorden”

Wout

Met uw boek was ik vlug klaar, veel bewondering had ik al voor uw sterk karakter en dat is door uw boek te lezen nog sterk toegenomen. Uw gelijke heb ik in mijn leven niet tegen gekomen en ik ben niet meer van de jongste. Volhouden en dan zal je zeker beloond worden, want u bent ook een goede mens.

Nog veel groeten en hou je taai.

Jef