• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

In het NK handelaarsteam neem ik deel in het WPM ( Opgeven Is Geen Optie ) OIGO team .

Tijdens de bos proef in Vorden viel teammaat Maurice van der Berg en brak zijn sleutelbeen.Natuurlijk een ramp voor Maurice die zich  perfect voor had bereid op het seizoen We wensen onze maat Maurice sterkte . Hierdoor zullen we de 2 e plaats in het tussenklassement moeilijk kunnen verdedigen.T jonge

Comments are closed.