• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for juli, 2015

Geplaatst door Wout op 25 juli 2015

Op de foto de boekoverhandiging aan Wethouder Frank Van DerMeijden  in het gemeentehuis van Bergeijk tijdens de boekpresentatie die zopas plaats vond. De verkoop punten; BRUNA ,Geenen Schoenen en Eddies restaurant in Bergeijk en de Fitfactory in Eersel doen hun best wat geresulteerd heeft in het feit dat we een extra bestelling van boeken hebben moeten doen.Vanaf augustus gaan we buiten de provincie grenzen verkopen en wel bij WPMMotors in Lochem. Andre Pullen heeft aangegeven dit graag te doen en daar maken we erg graag gebruik van. Tevens ben ik benaderd door Kempen TV om iets te komen vertellen over de Alpe dHuZes en de Harder camapgne in de uitzending van 25 oktober.

Ja ja meer verkooppunten

Geplaatst door Wout op 3 juli 2015

Naast de  BRUNA in Bergeijk is het boek  no ook te koop bij Eddie’s Restaurant en Geenen Schoenen in Bergeijk. Maar we zijn de dorps grenzen overschreden doordat de Fitfactory in Eersel nu ook exemplaren verkoopt…..Nog ff en dan?