• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for juli, 2015

Geplaatst door Wout op 25 juli 2015

Op de foto de boekoverhandiging aan Wethouder Frank Van DerMeijden  in het gemeentehuis van Bergeijk tijdens de boekpresentatie die zopas plaats vond. De verkoop punten; BRUNA ,Geenen Schoenen en Eddies restaurant in Bergeijk en de Fitfactory in Eersel doen hun best wat geresulteerd heeft in het feit dat we een extra bestelling van boeken hebben moeten doen.Vanaf augustus gaan we buiten de provincie grenzen verkopen en wel bij WPMMotors in Lochem. Andre Pullen heeft aangegeven dit graag te doen en daar maken we erg graag gebruik van. Tevens ben ik benaderd door Kempen TV om iets te komen vertellen over de Alpe dHuZes en de Harder camapgne in de uitzending van 25 oktober.

Ja ja meer verkooppunten

Geplaatst door Wout op 3 juli 2015

Naast de  BRUNA in Bergeijk is het boek  no ook te koop bij Eddie’s Restaurant en Geenen Schoenen in Bergeijk. Maar we zijn de dorps grenzen overschreden doordat de Fitfactory in Eersel nu ook exemplaren verkoopt…..Nog ff en dan?