• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for juli, 2015

Geplaatst door Wout op 25 juli 2015

Op de foto de boekoverhandiging aan Wethouder Frank Van DerMeijden  in het gemeentehuis van Bergeijk tijdens de boekpresentatie die zopas plaats vond. De verkoop punten; BRUNA ,Geenen Schoenen en Eddies restaurant in Bergeijk en de Fitfactory in Eersel doen hun best wat geresulteerd heeft in het feit dat we een extra bestelling van boeken hebben moeten doen.Vanaf augustus gaan we buiten de provincie grenzen verkopen en wel bij WPMMotors in Lochem. Andre Pullen heeft aangegeven dit graag te doen en daar maken we erg graag gebruik van. Tevens ben ik benaderd door Kempen TV om iets te komen vertellen over de Alpe dHuZes en de Harder camapgne in de uitzending van 25 oktober.

Ja ja meer verkooppunten

Geplaatst door Wout op 3 juli 2015

Naast de  BRUNA in Bergeijk is het boek  no ook te koop bij Eddie’s Restaurant en Geenen Schoenen in Bergeijk. Maar we zijn de dorps grenzen overschreden doordat de Fitfactory in Eersel nu ook exemplaren verkoopt…..Nog ff en dan?