• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for november, 2011

Mooi resultaat 2 daagse

Geplaatst door admin op 28 november 2011

Afgelopen weekend heb ik deelgenomen aan de 2 daagse enduro.Deze wedstrijd is de afsluiter van het NK enduro .Zaterdag werd ik door veel pech achtervolgd .toch een 12 de plaats .Op zondag werd ik elfde .Helaas kwam ik hardhandig in aanraking met een boom met als gevolg een op 2 plaatsen gebroken hand .Met pijnstillers en bandages de wedstrijd uitgereden onder het mom ;liever 3 uur pijn dan 3 jaar spijt .In totaal werd ik 10e. Dat het niet altijd goed ging kun je op de volgende foto zien.

In het algemeen klassement ben ik na 12 wedstrijden op de 14 de plaats geeindigd..Totaal deden 30 rijders mee dus ik kan nog net bij de eerste helft blijven .In het Braboteam klassement ben ik 5de geeindigd .Tijdens de prijsuitreking s avonds mocht ik de grootste beker in ontvangst nemen ,als zijnde de rijder met het grootste doorzettingsvermogen.Daar was ik super blij mee .

14e plaats in ONK enduro te Harfsen

Geplaatst door admin op 12 november 2011

Vandaag ben ik 14 de geworden en daar ben ik goed ziek ..2,5 seconden kwam ik tekort voor plaats 13  In de laatste proef knal ik toch tegen de grond aan Tjomge Wel lekker gereden veel kruip door/sluip door werk.

Paris Dakar

Geplaatst door admin op 6 november 2011

Vanmiddag even maar de presentatie geweest van Dakar .Tal van vrienden gezien maar Kees gaat het helemaal maken met de Buggy.

13 de plaats NK enduro Zelhem

Geplaatst door admin op 6 november 2011

T jonge dat was effe verschieten toen ik aankwam in Zelhem voor de NK wedstrijd gisteren .Wie staat er in full colour op de front page van het wedstrijdboekje? tja de solid titanium man himself .Waar heb ik dat aan te danken.
Afin het was een mooie wedstrijd .Het tempo werd door Henk Pardijs en Frans de Haas erg hoog gehouden.De proeven liepen goed vooral op het hengelse zand was het fantastisch mooi rijden.In het algemeen klassement ben ik nu over Ieme Trompetter naar een 16e plaats opgeschoven .