• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for oktober, 2012

ONK Vorden

Geplaatst door admin op 20 oktober 2012

Vandaag aan de start in het ONK enduro van VAMC Vorden .Doelstelling was kijken hoe het ervoor staat. De afgelopen weken werd ik geteisterd door verkoudheden ,griep en daar soort ongemakkelijkheden.De wedstrijd verliep gelukkig zeer goed en na 5,5 uur wedstrijd kwam ik aan de finish met 0 strafminuten op een 15 de plaats . Volgende wedstrijd ,binnen een paar weken ,wordt Harfsen.

Havelte ONK Enduro

Geplaatst door admin op 5 oktober 2012

Deze week nog grieperig geweest maar dat mocht niet batenĀ Ik stond vanmorgen aan de startĀ en wie had dat durven hopen? Maar goed het was wel ontzettend nat. Ook dat kon de pret niet drukken .Voor mij was het een moment van Leaving the shit behind. Ik had me voorgenomen om een ronde te rijden en in de volgende enduro weer 2 ronden zodat ik er stilletjes weer inkom.Dat ging goed. Op naar Vorden over 2 weken .
Wout in het water van Havelte