• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for oktober, 2012

ONK Vorden

Geplaatst door admin op 20 oktober 2012

Vandaag aan de start in het ONK enduro van VAMC Vorden .Doelstelling was kijken hoe het ervoor staat. De afgelopen weken werd ik geteisterd door verkoudheden ,griep en daar soort ongemakkelijkheden.De wedstrijd verliep gelukkig zeer goed en na 5,5 uur wedstrijd kwam ik aan de finish met 0 strafminuten op een 15 de plaats . Volgende wedstrijd ,binnen een paar weken ,wordt Harfsen.

Havelte ONK Enduro

Geplaatst door admin op 5 oktober 2012

Deze week nog grieperig geweest maar dat mocht niet baten Ik stond vanmorgen aan de start en wie had dat durven hopen? Maar goed het was wel ontzettend nat. Ook dat kon de pret niet drukken .Voor mij was het een moment van Leaving the shit behind. Ik had me voorgenomen om een ronde te rijden en in de volgende enduro weer 2 ronden zodat ik er stilletjes weer inkom.Dat ging goed. Op naar Vorden over 2 weken .
Wout in het water van Havelte