• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for augustus, 2016

Diekirch Valkenswaard 2016

Geplaatst door Wout op 29 augustus 2016

Het ED van vandaag vermeldde dat een temperatuur van 38 graden is gemeten tijdens de toertocht van het Luxemburgse Diekirch naar Valkenswaard..Zoals ieder jaar stond ik aan de start in Diekirch. Ik was goed voorbereid en had het plan opgevat om rustig te startten en gaandeweg maar te kijken of dat ik kon bij schakelen. Ik had gelukkig mijn broer Jes en frank Dirx gevraagd om me de laatste 70 km te vergezellen.De wind en de warmte beukte erop los vooral omdat ik steeds alleen reed .Dus dat die 2 voor me gingen rijden was een zegen.Iets na 18.00 trapte  ik de markt op in Valkenswaard als 262 e  van de 700 deelnemers . Zelden waren er zoveel uitvallers maar liefst 130 en daarbij waren er 40 gewoon niet aan begonnen.Helaas stierf een van deelnemers als een gevolg van hartstilstand.

Laatste eer

Geplaatst door Wout op 25 augustus 2016

De Braboteam leden hebben hun ex voorzitter Frans van Nunen een laatste eer bewezen door hem op zijn laatste tocht te begeleiden .Ongeveer 40 motoren kwamen daarvoor naar de Broekstraat