• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for april, 2016

Harder campagne

Geplaatst door Wout op 14 april 2016

Ja de harder campagne om geld in te zamelen loopt op rolletjes

Tot dusver heb ik de hulp van ;

1)het Climb for hope gaat harder team waar ik lid van ben .Deze mensen uit Giethoorn hebben een geweldige sponsoravond georganiseerd.Echt super met een super opbrengst.

2)Dan natuurlijk Frank Tilburgs die oa met Kees koolen ,Jurgen van de Goorbergh,Hans Vogels, en verschillende andere rijders tijdens de Dakar met de pet rondgingen via Dakar voor een ander .Ook de Dakar Night oa georganiseerd door het Braboteam werd aangegrepen om steun te verlenen.

3)RKVV Bergeijk meiden B1 heeft zich gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap op 22 mei aanstaande. Tijdens dit toernooi willen zij geld ophalen voor de Harder campagne van Wout Theuws. Wout is een Bergeijkenaar en maakt zich sterk om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Als doel heeft hij dan ook om ervoor te zorgen dat kanker met een snelle diagnose adequaat en effectief behandeld kan worden. Een van de acties is een color run op 15 mei om 13.30 op het sportpark de Bergerheide . Wij hopen dan een erg groot bedrag op te halen om te doneren aan het kanker fonds. Steun het kanker fonds en doe mee op 15 mei! geweldig he Laten we met zijn allen deelnemen.

4)De eigenaar van Multifix werd ondernemer van het jaar in Bergeijk en gaat een hiervoor feest organiseren en ja hoor wederom mag de harder campagne meeprofiteren.

5)Via de  Rabobank Clubkas Campagne waar leden van Rabobank de Kempen kunnen stemmen op een vereniging om deze vereniging financiële steun te bieden.RKVV Bergeijk wil een percentage van haar inkomsten uit deze actie schenken aan de Harder Campagne.Meer informatie http://www.rkvvbergeijk.nl/nl/nieuws/rabobank-clubkas-campagne/h=1

7) Collega van me wil met zijn familie geld gaan inzamelen tijdens een  historic cars rally

6)Eeen aantal mensen hebben spontaan een donatie gedaan geweldig

Toch super allemaal zeer bedankt nu nog de berg op……