• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for april, 2018

training voor Alpe DhuZes

Geplaatst door Wout op 20 april 2018

Op dit moment ben ik me aan het voorbereiden voor d e Alpe d HuZes. Ook mijn broer Chris neemt deel en daar ben super trots op.

Hieronder zijn we in de heuvels van Limburg aan het trainen. We staan hier boven op de Fromberg

Geplaatst door Wout op 5 april 2018

Praktische informatie van Ahoy

Wij hebben u ingedeeld in theater Noord in Hal 2.

Datum:  11 april 2018   Locatie:  Theater Noord    *15.00-17.00 u.

inschrijven op https://safemaintenanceaward.com/masterclass).

Registreren:

Wij verzoeken u vriendelijk om u via deze link www.safetyandhealth.nl/registratie voor te registreren. Na het voltooien van de registratie ontvangt u een email ter bevestiging.

In dit bericht treft u een link naar uw toegangsbewijs, wilt u zo vriendelijk zijn het toegangsbewijs uitgeprint mee te nemen? Bij de ingang van de beurs kunt u het toegangsbewijs laten scannen en ontvangt u de ‘badge’ waarmee u toegang heeft tot de beurs.

Leuk als je erbij kunt zijn