• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for april, 2018

training voor Alpe DhuZes

Geplaatst door Wout op 20 april 2018

Op dit moment ben ik me aan het voorbereiden voor d e Alpe d HuZes. Ook mijn broer Chris neemt deel en daar ben super trots op.

Hieronder zijn we in de heuvels van Limburg aan het trainen. We staan hier boven op de Fromberg

Geplaatst door Wout op 5 april 2018

Praktische informatie van Ahoy

Wij hebben u ingedeeld in theater Noord in Hal 2.

Datum:  11 april 2018   Locatie:  Theater Noord    *15.00-17.00 u.

inschrijven op https://safemaintenanceaward.com/masterclass).

Registreren:

Wij verzoeken u vriendelijk om u via deze link www.safetyandhealth.nl/registratie voor te registreren. Na het voltooien van de registratie ontvangt u een email ter bevestiging.

In dit bericht treft u een link naar uw toegangsbewijs, wilt u zo vriendelijk zijn het toegangsbewijs uitgeprint mee te nemen? Bij de ingang van de beurs kunt u het toegangsbewijs laten scannen en ontvangt u de ‘badge’ waarmee u toegang heeft tot de beurs.

Leuk als je erbij kunt zijn