• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for april, 2018

training voor Alpe DhuZes

Geplaatst door Wout op 20 april 2018

Op dit moment ben ik me aan het voorbereiden voor d e Alpe d HuZes. Ook mijn broer Chris neemt deel en daar ben super trots op.

Hieronder zijn we in de heuvels van Limburg aan het trainen. We staan hier boven op de Fromberg

Geplaatst door Wout op 5 april 2018

Praktische informatie van Ahoy

Wij hebben u ingedeeld in theater Noord in Hal 2.

Datum:  11 april 2018   Locatie:  Theater Noord    *15.00-17.00 u.

inschrijven op https://safemaintenanceaward.com/masterclass).

Registreren:

Wij verzoeken u vriendelijk om u via deze link www.safetyandhealth.nl/registratie voor te registreren. Na het voltooien van de registratie ontvangt u een email ter bevestiging.

In dit bericht treft u een link naar uw toegangsbewijs, wilt u zo vriendelijk zijn het toegangsbewijs uitgeprint mee te nemen? Bij de ingang van de beurs kunt u het toegangsbewijs laten scannen en ontvangt u de ‘badge’ waarmee u toegang heeft tot de beurs.

Leuk als je erbij kunt zijn