• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for december, 2012

2013

Geplaatst door admin op 31 december 2012

Wij wensen iedereen een fantastisch en vooral gezond 2013 toe
Wat op de sportieve kalender voor Wout.

-Elfstedentocht

-enduro Bergeijk

-Uina schlucht met de MTB

-Diekirch 17 keer

-Golf startercursus

Zelhem

Geplaatst door admin op 6 december 2012

2 daagse in Zelhem is goed verlopen.Goed weer ,mooie route en uitdagende proeven.Alles bij elkaar hebben we 9 uur op de motor gezeten en 23 proeven voor de kiezen gehad en dat is natuurlijk niet niks .Vrijdagmorgen was het koud en mistig maar voor de rest super.Wel heb ik flinke problemen gehad aan de  motor oa olie en koelwater verlies .De uitslagen waren redelijk goed vrijdag plaats 14 en zaterdag zelfs een plaatsje hoger.

In het algemeen klassement over de gehele cyclus heb ik de 15 de plaats gehaald en dat is echt ver boven verwachting gezien de trammelant dit jaar.Iedereen bedankt voor de hulp en aanmoedigingen dit jaar .In het bijzonder mijn Braboteam ,Fitfactory en VAMC vrienden.Verder de helpers op de tankposten en natuurlijk Bjorn,Johan en Herman.