• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for juni, 2020

Harder Boek recensie door Ben Jolink

Geplaatst door Wout op 29 juni 2020

Wat een fantastisch recensie heb ik mogen ontvangen van Ben Jolink op mijn boek Harder. Dit op een fraai moment en dus putten we er weer een hoop energie uit . Dank aan Henny Wullink die dit mogelijk maakte voor mij.

Een van mij vriendinnen gaat vandaag een marathon lopen voor de KWF maar ook voor mij.Daar ben ik natuuurlijk apetrots op.

Karin schrijft hierover op haar facebook;

https://www.facebook.com/karin.tromp.3?fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBAC4q-AxjB2rEv_LR4-jUSrc5eOqOKx_QgdwMssGs1lZK1D_Ev_zjYjoktmXbR_rMF87t8c9IOgJ8y

Kanker moet de wereld uit!!!! We zitten nu zo in de Corona-flow dat we dat nu wel eens kunnen vergeten. Maar de mensen die strijden met deze ziekte en hun geliefden kunnen het natuurlijk niet vergeten. En wij hun niet! Daarom ga ik 19 juni de KWF-thuismarathon lopen. Ik zag een berichtje met de vraag voor wie ik hem zou willen rennen en toen dacht ik meteen aan Wout Theuws. Helaas zijn er meerdere mensen in mijn omgeving keihard aan het knokken tegen kanker. Marc, mijn zwager, Jolanda, een goede vriendin. Zulke sterke mensen allemaal die zo hard vechten, ik wil met ze mee doen en dat doe ik door te rennen en deze prachtige mensen bij elke stap kracht te willen geven.
Jullie donatie zou prachtig zijn! Dat mag op mijn actiepagina, maar als je liever een bijdrage stort op een Alpe d”Huzespagina, dan steun je me ook in mijn marathon!
(Dit zal trouwens helaas geen 42 km worden hoor, dat trek ik helaas niet)

https://acties.kwf.nl/fundraisers/karintromp/kwf-thuismarathon

Alpe D HuZes special edition

Geplaatst door Wout op 5 juni 2020

Aangezien er dit jaar geen Alpe d HuZes kan worden georganiseerd als gevolg van corona maatregelen heeft Alpe d HuZes een special edition uitgegeven. Zee speciaal zou ik zeggen

Alpe DHuZes special edition

Dag 100

Geplaatst door Wout op 4 juni 2020

Nu komen we toch aardig op stoom ..Waauw dag 100. Het aandeel van mijn donor is nu gegroeid naar 97% en dat is zeer goed
gisteren nog een uitslag gekregen van de bloedwaardes en de rode bloedlichaampjes ( uithouding) zijn weer wat gedaald terwijl de witte ( afweersysteem zijn verbeterd .Al met al ok redelijk tot goed . Nu hopen dat de laatste paar procenten er ook bijkomen dan staan we er goed op. Ik was vandaag uitgenodig in Culemborg waar de organisatie van de Alp dHuZes een concert met Maarten Peeters organiseerde. Er was voor iedere provincie een auto uitgenodigd en deelnemers moesten gezien de corona voorschriften in de auto’s blijven zitten. Wij vertegenwoordigde Noord Brabant.

In de avond hadden we nog een surpise Maarten trad nl op bij Tijd voor MAx en op de achtergrond verscheen mijn foto
Geweldig

https://www.npostart.nl/tijd-voor-max/04-06-2020/POW_04560694?utm_medium=refferal&utm_source=tvblik