• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Nu komen we toch aardig op stoom ..Waauw dag 100. Het aandeel van mijn donor is nu gegroeid naar 97% en dat is zeer goed
gisteren nog een uitslag gekregen van de bloedwaardes en de rode bloedlichaampjes ( uithouding) zijn weer wat gedaald terwijl de witte ( afweersysteem zijn verbeterd .Al met al ok redelijk tot goed . Nu hopen dat de laatste paar procenten er ook bijkomen dan staan we er goed op. Ik was vandaag uitgenodig in Culemborg waar de organisatie van de Alp dHuZes een concert met Maarten Peeters organiseerde. Er was voor iedere provincie een auto uitgenodigd en deelnemers moesten gezien de corona voorschriften in de auto’s blijven zitten. Wij vertegenwoordigde Noord Brabant.

In de avond hadden we nog een surpise Maarten trad nl op bij Tijd voor MAx en op de achtergrond verscheen mijn foto
Geweldig

https://www.npostart.nl/tijd-voor-max/04-06-2020/POW_04560694?utm_medium=refferal&utm_source=tvblik

2 reacties op “Dag 100”

Gaat de goed kant op Wout, fijn om te lezen. En wat een belevenis in Culemborg, kippenvel! ????????????????????

Wout gaat goed, hou vol.