• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Aangezien er dit jaar geen Alpe d HuZes kan worden georganiseerd als gevolg van corona maatregelen heeft Alpe d HuZes een special edition uitgegeven. Zee speciaal zou ik zeggen

Alpe DHuZes special edition

1 reactie op “Alpe D HuZes special edition”

Indrukwekkend. Misschien moeten we volgend jaar ook maar eens een wandelingetje plannen :)