• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Een van mij vriendinnen gaat vandaag een marathon lopen voor de KWF maar ook voor mij.Daar ben ik natuuurlijk apetrots op.

Karin schrijft hierover op haar facebook;

https://www.facebook.com/karin.tromp.3?fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBAC4q-AxjB2rEv_LR4-jUSrc5eOqOKx_QgdwMssGs1lZK1D_Ev_zjYjoktmXbR_rMF87t8c9IOgJ8y

Kanker moet de wereld uit!!!! We zitten nu zo in de Corona-flow dat we dat nu wel eens kunnen vergeten. Maar de mensen die strijden met deze ziekte en hun geliefden kunnen het natuurlijk niet vergeten. En wij hun niet! Daarom ga ik 19 juni de KWF-thuismarathon lopen. Ik zag een berichtje met de vraag voor wie ik hem zou willen rennen en toen dacht ik meteen aan Wout Theuws. Helaas zijn er meerdere mensen in mijn omgeving keihard aan het knokken tegen kanker. Marc, mijn zwager, Jolanda, een goede vriendin. Zulke sterke mensen allemaal die zo hard vechten, ik wil met ze mee doen en dat doe ik door te rennen en deze prachtige mensen bij elke stap kracht te willen geven.
Jullie donatie zou prachtig zijn! Dat mag op mijn actiepagina, maar als je liever een bijdrage stort op een Alpe d”Huzespagina, dan steun je me ook in mijn marathon!
(Dit zal trouwens helaas geen 42 km worden hoor, dat trek ik helaas niet)

https://acties.kwf.nl/fundraisers/karintromp/kwf-thuismarathon

Comments are closed.