• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Na de stamcel therapie gaan we de draad weer oppakken. Fitter en sterker worden. Er gaat wel wat veranderen oa ik ga geen licentie meer aanvragen bij de KNMV. Na 25 jaar is dat genoeg geweest. Wel blijf ik wat off the road rijden. Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad en veel vrienden gemaakt in de Enduro wereld en dat voelt geweldig. Daarlangs ben ik gestart met een nieuwe hobby nl gitaar spelen. Dat is verre van goed dus daar moet op geoefend worden.
  • Meta

Archive for december, 2009

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2010

Geplaatst door admin op 3 december 2009

Ik zou eenieder fijne dagen willen toewensen en vooral een gelukkig en gezond 2010 .2010 heb ik toch weer enkele uitdagingen op de agenda geplaatst zoals de Alto Turia rally in mei ,dit is een rally van 7 dagen in het binnenland van Spanje ter hoogte van Valencia .,Diekrich Valkenswaard voor de 15 keer in augustus.dit is een fietstocht van 265 km.
Trans Alp met de mountainbike tesamen met mijn schoonbroers Jack en Tinus en misschien nog enkele bikkels .Schoonbroer Wim zal weer eens de verzorging gaan regelen dus dat komt helemaal goed .Trans Alp is een meerdaagse mountainbike tocht vanuit Duitsland naar Italie .
Verder heb ik weer een licentie aangevraagd bij de KNMV voor de NK cyclus enduro .De eerste wedstrijd is in Enter . Dus je ziet ik kan er weer tegenaan. Tenslotte een vette proficiat aan alle Nederlandse kampioenen in de enduro 2009 .Speciaal enkele grote mannen uit de enduro wereld zoals Jan Lemmens,Toine van Dijk en Erik Davids .Kanjers.