• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for december, 2009

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2010

Geplaatst door admin op 3 december 2009

Ik zou eenieder fijne dagen willen toewensen en vooral een gelukkig en gezond 2010 .2010 heb ik toch weer enkele uitdagingen op de agenda geplaatst zoals de Alto Turia rally in mei ,dit is een rally van 7 dagen in het binnenland van Spanje ter hoogte van Valencia .,Diekrich Valkenswaard voor de 15 keer in augustus.dit is een fietstocht van 265 km.
Trans Alp met de mountainbike tesamen met mijn schoonbroers Jack en Tinus en misschien nog enkele bikkels .Schoonbroer Wim zal weer eens de verzorging gaan regelen dus dat komt helemaal goed .Trans Alp is een meerdaagse mountainbike tocht vanuit Duitsland naar Italie .
Verder heb ik weer een licentie aangevraagd bij de KNMV voor de NK cyclus enduro .De eerste wedstrijd is in Enter . Dus je ziet ik kan er weer tegenaan. Tenslotte een vette proficiat aan alle Nederlandse kampioenen in de enduro 2009 .Speciaal enkele grote mannen uit de enduro wereld zoals Jan Lemmens,Toine van Dijk en Erik Davids .Kanjers.