• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Archive for december, 2009

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2010

Geplaatst door admin op 3 december 2009

Ik zou eenieder fijne dagen willen toewensen en vooral een gelukkig en gezond 2010 .2010 heb ik toch weer enkele uitdagingen op de agenda geplaatst zoals de Alto Turia rally in mei ,dit is een rally van 7 dagen in het binnenland van Spanje ter hoogte van Valencia .,Diekrich Valkenswaard voor de 15 keer in augustus.dit is een fietstocht van 265 km.
Trans Alp met de mountainbike tesamen met mijn schoonbroers Jack en Tinus en misschien nog enkele bikkels .Schoonbroer Wim zal weer eens de verzorging gaan regelen dus dat komt helemaal goed .Trans Alp is een meerdaagse mountainbike tocht vanuit Duitsland naar Italie .
Verder heb ik weer een licentie aangevraagd bij de KNMV voor de NK cyclus enduro .De eerste wedstrijd is in Enter . Dus je ziet ik kan er weer tegenaan. Tenslotte een vette proficiat aan alle Nederlandse kampioenen in de enduro 2009 .Speciaal enkele grote mannen uit de enduro wereld zoals Jan Lemmens,Toine van Dijk en Erik Davids .Kanjers.