• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Archive for september, 2011

ONK Enduro Havelte

Geplaatst door admin op 25 september 2011

Zaterdag heb ik meegereden in de ONK wedstrijd in Havelte .Het was een zware baan maar toch goed te doen dit jaar.Meer dan een 14 de plaats zat er niet in voor mij.Toch zeer tevreden.

MH2D

Geplaatst door admin op 23 september 2011

Vorige week heb ik deelgenomen aan de MH2D.Kenners in de mountainbike wereld weten dan wel waar het over gaat.Een 2 daagse tourtocht op de mountainbike door Zuid Limburg. Ik vond hem vrij pittig 70 km per dag tjonge .Heel de tijd ofwel omlaag of omhoog .Toch vielen de hoogtemeters tegen maar een goede 1400 .Maar wel 6000 mountainbikers aan de start .Afijn toch weer leuke dagen gehad.