• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Vorige week heb ik deelgenomen aan de MH2D.Kenners in de mountainbike wereld weten dan wel waar het over gaat.Een 2 daagse tourtocht op de mountainbike door Zuid Limburg. Ik vond hem vrij pittig 70 km per dag tjonge .Heel de tijd ofwel omlaag of omhoog .Toch vielen de hoogtemeters tegen maar een goede 1400 .Maar wel 6000 mountainbikers aan de start .Afijn toch weer leuke dagen gehad.

Comments are closed.