• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Zo he, dat was de presentatie. Wel een succes. We hadden meer dan 150 bezoekers, mooie voertuigen en lekker bier. Ik wil natuurlijk iedereen bedanken die aan dit succes heeft meegewerkt. Met name de Fitfactory, Bart Franssen, Eric Verhoef, Rob Rademaker, Jan van Woerkum, HTMX Service, Rosada , Jan Lemmens, Oranjedak, AST, Henk van der Spek, Ron van Gemert en Henk Vercoelen.
Allen bedankt .

Op de foto ’s even een kleine impressie van het geheel:

Even een paar mindere berichten.
De vrachtwagen van Bart Franssen die onze materialen vervoert, zou gereden worden door Mark van het Bolscher uit Zoetermeer. We hebben Mark gedurende een paar gelegenheden leren kennen als echt enne fijne gast die perfect bij ons past. Nu heeft Marc vorige week een lichamelijk probleem gekregen en wel zo erg dat er in overleg is besloten om van deelname af te zien. Dit is natuurlijk voor zowel Marc als het “Franssen team” een geweldige klap. Ik wens Marc van harte beterschap bij het herstel.
Verder is het vreselijke ongeluk daar van Geert Vissers. Naar het schijnt moet dat flink hard zijn gegaan dus ook geen Heroes Legend voor Geert. Natuurlijk wens ik hem ook beterschap bij zijn herstel.
Verdorie zo zie je maar het kan zo gebeuren. Maar ja de trein gaat verder.

Maar nu wordt het menens. De motor is zo goed als klaar. Nog een paar aanpassingen en enkele testritten en we zijn klaar.

Comments are closed.