• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Dave van de Fitfactory is de bedenker van deze presentatie. We werden het er snel over eens dat de opbrengst van de avond ten goede zou komen aan de aktie die ik gestart heb ten voordele van de kankerbestrijding.
De opbrengst van de avond zal niet enkel bestaan uit een aandeel van de verkoop van drank maar ook zullen er materialen verkocht worden oa paraplu’s t shirts etc. Deze materialen zijn gratis ter beschikking gesteld en de opbrengst hiervan gaat dus volledig naar de aktiepot. Tenslotte staat er nog een grote pot waarin alle eventuele stortingen gedaan kunnen worden.
Wat is dan wel te doen:
-Er staan een aantal voertuigen opgesteld die de Heroes Legend gaan rijden oa van het Flying Dakar team van Bart Franssen en de prachtige truck van Rob Rademaker. Maar ook staan er motoren opgesteld waaronder de 525 van mijzelf.
-Tevens is de organisatie van de Heroes Legend aanwezig met de inmiddels bekende organisatie touring car.
-Er zullen een aantal plaatsen worden ingericht waar je materialen kan kopen.
-Tenslotte zal er een presentatie plaatsvinden.

Ik hoop jullie allen daar te treffen

Verder hebben we weer flink geoefend met de GPS. Zie foto Hier zijn we in de Planteus aan het trainen waarbij de GPS ons door de vijver wil laten lopen ??????

GRRRRRRRRR

Wout

Comments are closed.