• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Schitterend weekend gehad en veel geleerd maar nu moet ik wel gaan opschieten met oa de motor voorbereiding

Mijn ontworpen steun voor de navigatie faalde in het weekend. Het schudde veel te hard, de plaatsing van oa het road book houder was eenvoudig slecht dus onleesbaar. Het spul was veel te zwaar, afijn frot dus .
Dus alles eraf en Peter Baeten is aan de gang gegaan met zijn slijptolletje. Het resultaat is verbluffend en als de motor terug is wordt ie weer opgebouwd voor de volgende testfase.

Vering: AST heeft toegezegd de vering optimaal te verzorgen. Gerard Rond noemde dit: De vering zodanig kwalitatief in orde te brengen dat hij bestand is tegen onverwachte gebeurtenissen. Piet Kreeft is het technisch brein achter dit bedrijf en heeft een jarenlange ervaring ook in de Dakar. Dus dat komt helemaal goed …

Rosada helpt me met de aankleding van de motor dus oa de stickers. Dus heel het spul naar Roossendaal gebracht en daar worden de sponsornamen op de bike geplaatst. Trouwens een geweldige accomodatie dat Rosada. Het ligt kort bij zwembad de Stok waar ons familieteam nog mooie prijzen haalde in de nachtelijke zwemmarathon’s .

Tenslotte ben ik in de weer gegaan om de uitnodigingen voor de presentatie de deur uit te krijgen.

Inentingen: zo daar zijn we ook maar aan begonnen want ja je weet maar nooit. Dus hup naar de GGD in Eindhoven. Dat werd een tetanus en een gele koorts spuit. Daarbij nog een bloedonderzoek om uit te vinden of ik genoeg antistoffen heb ivm andere ziektes. Een paar dagen erna kreeg ik de uitslag; genoeg antistoffen dus geen verdere inentingen. Tevens kreeg ik goede tips mbt het voorkomen van muggensteken, oa hoe en wat voor kleding te dragen, gebruik vitaminen B1, DEET en hoe een muggennet te gebruiken.

Komt allemaal goed

GRRRRRRRRRRRRRRRR

Comments are closed.