• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Gisteren wedeerom in Maastricht geweest bij Dokter Demand.Aan de bloedwaardes is te zien dat deze flink gedaald zijn.Tuurlijk dat is de bedoeling om ruimte te maken voor de stamcellen van de donor anderzijds is het potverdrie ook geen fijn gevoel. Misselijk en moe en daarlangs erg weinig weerstand. De hoeveelheid medicatie die ik per dag moet nemen is ongelofelijk veel. Natuurlijk zijn hier ook weer bijverschijnselen van. Maar goed we moeten erdoor en wa gaan als winnaar van het veld .Vanaf dag 28 is het blijkbaar meetbaar wat het aandeel van de stamcellen van mijn donor inmiddels voor aandeel hebben. Mijn dag ziet er volgt uit ;Veel rusten , de medicatie op tijd en hoeveelheid nemen , Weerstand opbouwen door te wandelen en op de Tacx(fiets op rolletjes. Helaas kan ik geen bezoek ontvangen gezien mij weestand erg erg laag is. Rest mijnnog iedereen te bedanken voor de steun en medeleven.De vele wenskaarten en mooie apps zijn echt geweldig.

VID-20200221-WA0072

2 reacties op “Dag 10”

Topper!!!!

En nu zit heel Brabant binnen. Da’s wel erg veel solidariteit of nie? :)