• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Is een mooie film over de enduro Nederland Waarbij ik heel op het einde ook nog even in beeld ben. Zeker een aanrader gemaakt door mijn vriend Oscar Pelgrim , Daan Gerritzen matet medewerking toppers als Brian MArissen,Lars verbakel en natuurlijk Wesly Pittens een van Nederlandse enduro toppers .

HARDER MOVIE

Comments are closed.