• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Vandaag is het 5 weken geleden dat ik de stamcellen van mijn donor kreeg toegediend. 5 weken met vele ups en downs. Met ontzettend veel positieve reacties, kaartjes, apps noem maar op. 5 weken met de extra voorzichtigheid om corona te ontwijken .Als ik die nu krijg hebben we een groot probleem. Dus zijn we in complete isolatie . Dat valt niet mee. Gelukig hebben we veel veel hulp. De fitfactory brengt fitness spullen, Biketotaal de Smed helpt met de tacx Bert Geenen van Geenen Schoenen komt schoenen bij de deur neerzetten voor te passen en haalt het weer op. Dirk Verkuilen Dirk Boerboom helpen met de reparatie van been trainer. De PLUS van Huijgevoort komt de boodschappen aan de deur afzetten, Hans van Frituur de Bol komt de vette hap op zondag brengen. Rob de Bruin komt de looptrainer brengen. WPM stuurt de mooiste filmpkes en foto’s . Tuur bracht mondkapjes. John Duin (rallymaatje)belt of appt iedere dag. Maatje Henk gaat wandelen met vrouwlief en stuurt iedere dag een foto met reisversmag, Frakoo komt de grasmaaier brengen, dochters helpen met boodschappen, Kim de buurvrouw haalt een kleine boodschap indien nodig. De kinderen sturen veelvuldig filmpjes foto’s en skypen volop .HuBO komt de klus klaren zonder enig contact. Wil de schilder helpt van achter het raam.De buurvrouw komt van achter het raam een praatje doen. Maatjes Wim,Gerard en Henk helpen waar ze kunnen. Onze Peter staat steeds klaar zaait het gras en strooit er kunstmest op. De apotheek brengt de medicijnen aan de deur. Ik heb nu een complete fitness opgebouwd met fiets op de Tacx en een loopband.Nu kan ik werken aan de come back anders zou ik gek worden denk ik zo. Allemaal zo geweldig

3 reacties op “Dag 35”

Goed te lezen. Mooi al die hulp! Doen ze alleen omdat jij een fantastisch aardige en positieve kerel bent! Succes met de comeback.

Wout,

Houd je eraan , zie je in Harfsen hoop ik.
H.Buis.

Ha Wout,
Heb onlangs bij WPM de eerste 2 flesjes van jouw drank (‘t Nipperke) gekocht en zal er vanavond eens eentje proberen.
Ik heb zelfs AndrĂ©’s “eigen motor” (250 tpi)gekocht omdat er zulke mooie “Harder” stickers op zitten :-) .
Wens je alle kracht toe in je herstel en hopelijk zien we elkaar inderdaad in Harfsen!

Groeten Richard Pullen (jongere broer van…)