• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Dag 44 bijna op de helft .Het gaat eigenlijk prima .Natuurlijk de isolatie met de corona erbij is vaak moeilijk maar we zijn beiden erg gemotiveerd. Vandaag telefonisch consult gehad met de dokter in Maastricht. De algemene lijn is positief maar er zijn natuurlijk wel een aantal minpunten. Maar alles is terug te herleiden tot de medicatie en die is nodig dus ja het moet.
De rode bloedlichaampjes zijn wat gedaald.Witte bloedlichaampjes idem en tenslotte bloedplaatjes doen het ok. Het betere weer maakt eea beter draagbaar. aar de dicipline moet erop blijven ivm Corona We gaan dit fixen.

Comments are closed.