• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

In de stamcelherapie wordt de dag dat de transfusie plaatsvindt dag 0 genoemd.De dagen die eraan vooraf gaan krijgen een min teken voor het cijfer Dus vandaag 2 dagen voor de transfusie is het dag -2.Deze dagen zijn eigenlijk bedoeld om een en ander  af te breken in het lichaam als voorbeeld het bloed. Iedere dag donderen de waardes verder omlaag.Dit is noodzakelijk om de nieuwe stamcellen vrij baan te geven.Althans zo begrijp ik het een beetje.Totaal krijg ik deze week 18 hoeveelheden Chemo weg te knauwen.Vandaag bijv wederom 4 stuks.Je zult begrijpen dat van enige rust in het lichaam het helemaal over is.Maag, darmen,uitslag op de huid,misselijkheid ,geen eetlust,slecht slapen noem maar op Het zit er allemaal bij.Het enige motto da ik nu onderhoud is .VAN DAG TOT DAG eea te verwerken.Morgen zien we wel weer.

Daarlangs is het een bijzondere stimulans te zien hoe dat mijn vrienden,kennisen en familie mee steunt.Bijv Johan Boonen en Roel op de Ventoux.Andre Pullen van WPM, Ruud Bellemakers en Frank op hun rit vanaf Oudenbosch naar Bergeijk ,mijn fietsgroep,de buren enz enz  ik ga ze niet allemaal noemen want dan vergeet ik iemand en dat wil ik niet.Allemaal hartstikke bedankt het doet me goed.

21 reacties op “Het vervolg”

Hey Wout,
Nog mer een stukske jonge. Da zwemme was al nooit uew ding mer ge het alweer 5 van de 7 kilometer gezwommen.
Tis nie mir zo weat. Ge kunt het wisselpunt al zien.
Dan kumt dae fietse, dan kende ge goed.
Vuel keke en vast houwe!
Ge bent er bekant.
Opgeve kenne wij nie he. Denkt er oan.
Groeten uit Vorden, ge moet onze aanmoedigingen vanaf hier kunnen horen,
Kees, Natasja, Anne, Sophie, Niels en Sarah.

Tandje erbij pap! Ik ben NIET moe…
Vandaag de ergste rot chemo, maar je kunt hem maar gehad hebben! Dag voor dag!

En denk aan de geur van hamburgers op de cross, eten gvd!
Ik ben zo trots op jou…

Kom op pap! Tandje erbij vandaag! Ik ben niet MOE
Vandaag de ergste rot chemo, maar je kunt hem maar gehad hebben. Dag voor dag…
En denk aan die hamburgers op de cross, eten gvd!
Ben trots op jou

Hallo Wout,

Kop op, we denken aan jou.

Peter en Jo Theuws en kinderen en kleinkinderen

He Wout, Nog effe en dan opwaarts, je kan het, wij duwen je hier met z,n allen er door heen, harder harder harder

groeten, Wil Marleen Anouk Marieke en Jan

Hoi Wout,
Potverdorie wat ben je een strijd aan het leveren! Maar uit je berichten straalt zo ontzettend veel kracht, dat gaat goed komen. Zet hem op, sterkte ook voor Jacqueline, de kinderen en kleinkinderen!

Lieve groeten, Kees en Marlon.

Dag Wout,

We leven hier (Griekenland) met je mee.
Zet hem op.
Je zegt altijd als de wind op kop staat moet je gas geven, weinig keus nu denk ik.
Wij weten dat het gaat lukken, je bent over de helft en de wind in de rug komt eraan.

groet en heel veel sterkte
Jes en Pauline

Kom op woutje nog ff gas er op
En morgen weer herstarten
Gr Fam v Campen

He Woutje,
Vandaag zijn we op 39 kilometers beland en vanavond zitten we op 42 kilometer en 195 meter !! Je hebt er zat gelopen en weet dat de laatste altijd de zwaarste zijn, maar aan alles komt een eind en de beloning voor de inspanning is achteraf een geweldig gevoel van overwinning!! En achteraf onthoud je de mooie herinneringen toch meer dan de pijn die een overwinning met zich mee brengt!! Dus HARDER jonge,
der zit een mooie tijd aan te komen.

Beste Wout,
Volhouden kerel , ik ben niet anders van je gewend.

Groeten uit Hoogwoud, John en Erna van Duin.

Hey Wout,

Veel respect voor hoe jij deze wedstrijd gaat winnen. Adembenemend om jouw verslagen te lezen.

zet m op, kantelpunt is in zicht.

Groet, Marjan & Wil

hoi wout
Jonge jonge nog efkes en je kan beginnen aan de nieuwe start van je tweede leven en dat gaat jou lukken. Helemaal gerepareerd en weer als nieuw. Elke dag is er weer een op weg naar de meet want daar worden de prijzen uitgereikt en deze prijs moet jij winnen.
groetjes jan wiljan edwin

Hey Woutje,

We hebben vandaag Brabo BBQ gehad en het was een leuke dag met de meeste van de club. Jacqueline en jij waren er niet bij maar we weten allemaal waarom. We miste je altijd sympathieke en positieve bijdrage. Nog ff gruwelijk de schouders eronder en de weg naar herstel kan beginnen. Volgend jaar zijn jullie er gewoon weer bij en daarna ga jij de enduro van Bergeijk 2015 rijden (+ uitrijden). Hier 2 foto’s:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=775358032504724&set=pcb.775360262504501&type=1&theater

Kom op he: ALLES GEVEN!!!!

Robert, Ingrid, Stijn, Kim en Syl

Hey Woutje,

We hebben vandaag de jaarlijkse Brabo BBQ gehad en het was een leuke dag (foto’s staan morgen op facebook braboteam). Helaas waren Jacqueline en jij er niet bij en we weten allemaal waarom. Nog ff GRUWELIJK de schouders er onder zetten en de weg naar herstel kan gaan beginnen. We miste je altijd sympathieke en positieve bijdrage. Volgend jaar zijn jullie er gewoon weer bij, in oktober 2015 is de enduro van Bergeijk en daar word jij ook verwacht (om deze uit te rijden).

Dus kom op Woutje: ALLES GEVEN!!!!!!

Robert, Ingrid, Stijn, Kim en Syl

Hier nog een foto van de brabo BBQ:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=775358032504724&set=pcb.775360262504501&type=1&theater

Hoi Wout, wat ben je toch een doorzetter , wij zijn super trots op jou ! morgen is de dag van jouw wedergeboorte vanaf dan wordt het iedere dag een stukje beter. heel veel succes en sterkte met de weg terug naar volledig herstel. Jij gaat er bovenop komen Wout, je bent een winner! veel groet, Willemien, Wally, Rob en Niels

kom op woutje en lelijk kekke he ik ben ie anders van oe gewend

Eindelijk terug van de US.

Wout volhouden en gas erop, ik weet het is gemakkelijk schrijven. Maar het is spijtig genoeg de enige manier waarop ik je kan steunen.

Hey Wout, wat een super klasbak ben je, hou vol!!!!!!
En natuurlijk ook voor jou, Jaqueline, hou je taai.

Ton & Wilma Binnendijk

Hey Wout

Met veel aandacht en bewondering lezen wij jouw berichten en de reacties. Wat je allemaal weer voor je kiezen krijgt is niet niks. We zijn ervan overtuigd dat je ook deze ronde gaat winnen, hou vol!

En ik wil nog een keer met een winnaar zoals jij een ronde fietsen.

Groetjes van Rolf en Candy

Als er iemand is die af kan zien ben jij dat, dat heb je nu nodig. Potverdomme wat een HARDER! Ge bent er bekant en dan gi de zon wir scheine. Houdoe Kees en Maria

Efkes de tandjes op elkaar en gas erop. Potverdomme dat is nou HARDER! Crisis jongen nog efkes en de zon kumt wir op.
Kees en Maria