• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Gedurende de stamcel therapie heb ik veel steun gehad. Talloze chats mails kaarten telefoontjes bloemen noem maar op. Een van de trouwe steun verleners is John van Duin. Afgelopen week zijn we op bezoek gegaan bij John en Erna. Zijn maatje Sjaak kwam ook even op de koffie. Na lekkere koffie e wat lekkers kwamen de biljart keu ’s boven tafel. Sjaak won met overmacht .. Geweldig om hun wederom te ontmoeten.

Comments are closed.