• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

De afgelopen dagen heb ik in het MMUC gelegen ivm het feit dat ik me niet goed voelde. Gelukkig ben ik weer thuis en blijkt de lucht opgeklaard en dus zijn we opgelucht. Natuurlijk woord van dank aan het doctoren en verplegend personeel speciaal afdeling 5A. Vreemd om mij te verplegen denk ik zo soms moesten ze voor een behandeling naar de fitness ruimte zie hieronder. Iedereen bedankt verder voor de steunbetuigingen via welk kanaal dan ook.

Comments are closed.