• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Het enduro seizoen zit  erop . In Holten werd afgelopen weekend de laatste wedstrijd verreden. Zoals altijd een 2  daagse .Vrijdag was zwaar en helaas raakte ik een paar boompjes. Zaterdag ging beter waren het niet dat op het einde de pijp hele;aal leeg was. Gelukkig werd ik gesteund door de leden van het Braboteam,VAMC,  een super groepje rijders ,Leo,Wim,Gerard en Frank en 2 belangrijke supporters Hans en Maurice.

Met het WPM OIGO team werden we derde in het eindklassement, Samen met Peter Lenselink, Bram Gonlag en Maurice …super mooi.

Voldaan gebroken en zeer moe kon ik zaterdag avond huiswaarts te rijden.

1 reactie op “Enduro seizoen ten einde”

Je bent een topper! Helaas kon ik zelf niet rijden, maar door jouw deelname heb ik wel enorm genoten.