• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Teneinde top fit aan de aftrap van de stamcel therapy te staan ben ik begonnen met de conditie op scherp te stellen doormiddel van bezoeken aan de fitness en de mountainbike. Ik ben er namelijk van overtuigd dat mijn lichamelijke conditie een belangrijke een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verwerken van de behandeling .Daarvoor heb ik de beschikking gekregen over een nieuwe bullit …De fatbike….. Extra motivatie het shirt van de worldchampions rugby the Springboks

Comments are closed.