• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Verdorie net de laatse enduro van het seizoen maak ik een smak over een gladde boomstronk of wortel in hte bos en kneus wat ribben .Verdorie uit moeten stappn..Heb ik een schijthekel aan.Van de andere kant heb ik toch het enduroseizoen kunnen meedraaien. Dank aan Eef Janssen, Andre Pullen , Leo van Waasdijk, Kees Koolen, Maurice van der Berg, Braboteam helpers KNMV, Bjorn Stokmans  DT One. Mannen bedankt dit was meer dan ik had kunnen hopen.Comments are closed.