• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Na een rustige opbouw in de enduro van Bergeijk en Vorden ben ik erin geslaagd om in Harfsen de finish lijn te passeren.Dat ging niet zonder slag of staat. Eef Janssen en Maurice hebben me er door heen gesleept tjonge wat was ik moe maar tegelijk erg voldaan.

Comments are closed.