• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

De Harder Ride zal verbonden zijn met de Alpe d HuZes 2020 .Omdat ik door de behandeling  tijdgebrek zal oplopen mbt het vergaren van sponsorgelden zullen we tijdens deze rit de mogelijkheid bieden mijn actie te steunen. Mocht het zijn dat je voor de start reeds iets wil doen in die richting kan dat natuurlijk eenvoudig via mijn Alpe d HuZes site https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/WWWwouttheuwseu/alpe-dhuzes-2020

Comments are closed.