• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    Zoals eenieder inmiddels wel weet wacht me een pittige behandeling. Teneinde er goed doorheen te komen heb ik een campagne bedacht hoe eea aan te pakken. De naam van de campagne is HARDER genaamd naar de schitterende cd gemaakt door Oscar Pelgrim en de harde kuur die volgt. Het is de bedoeling dat er een positieve energie gevende stroom van flash berichten naar me zullen toestromen. Verder ga ik regelmatig een newsletter via deze site publiceren.
  • Meta

Intussen heb ik de bloedtransfusie gehad en ben daar toch niet helemaal ongeschonden doorheen, gekomen. Hoge bloeddruk en misselijkheid waren de gevolgen . Daarlangs kamp ik momenteel met enkele nadelige gevolgen van de vele medicatie die ik iedere dag moet innemen. Voeten zijn erg pijnlijk Het voelt of ik continue over een glasbed loop, Benauwdheid s nachts en daarbij heb ik nu een flinke blokkade in de rug . Daardoor kan ik verdorie wat minder trainen en daar baal ik van .Maar goed de “mainstream” het proces van de donor met zijn stamcellen verloopt tot op het heden perfect en daar gaat het om Over 40 dagen hoop ik de medicatie af te kunnen bouwen en hoop dat de nadelige gevolgen dan ook zullen afnemen. Gelukking fietsen we nu naar DAG 70 toe Dat is mooi…Aftellen. Super blij ben ik nog steeds met deze unieke kans en ik ga die pakken. Ik verveel me echt niet hoor. Iedere dag staat bol van activiteiten zoals ; op de loopband 30 minuten,vloer rek en strek oefeningen 30 minuten , fitness 1 uur; fietsen op de Taxc 45 minuten, Wandelen buiten 45 minuten Kaarten s avonds 1 uur. Om de 2 dagen neem ik een dag rust om te herstellen. Daarlangs de ziekenhuisbezoeken bijv even naar een consult in MAastricht kost hele dag.

2 reacties op “Dag 69”

vol houden wout

Beste Wout,
Goed om te zien hoe actief je bezig bent, en dat alweer 2 maanden na de transplantatie alles volgens schema gaat. De hartelijke groeten uit Eindhoven/Zwolle!!
Paul Geerts