• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

Vandaag is mij het honorary lidmaatschap toegekend het EFNMS voor mijn bijdrage de afgelopen 25 jaar. EFNMS is een non profit organisatie van 27 Europese landen op het gebied van maintenance en asset management Mooie erkenning

Op de foto.Janez Tomasin Servie Janez neemt neemt mijn rol als voorzitter van het EAMC over, Ikke, Cosmas Vamvalis Voorzitter van EFNMS, Drago Frikovic GA lid voor Croatie .

1 reactie op “Mooi van het EFNMS”

Dear Wout,
How are you?
We haven’t heard from each other in a long time.
I’m good.
You were in Rotterdam. I couldn’t come.
Congratulations on your honorary membership in EFNMS.
I hope to see you.
I wish you good health.
Best Regards.