• Links:

  • Zoeken

  • Over Wout733:

  • Nieuwe campagne

    In 2023 lag ik 9 weken in het ziekenhuis waarvan 6 weken op de IC. Daar kwam ik erg verzwakt en mager uit. Daarlangs hebben de medicijnen goed hun werk gedaan maar tevens ook sporen achtergelaten in mijn lichaam. Nu werk ik hard aan het herstel met als doel zo sterk mogelijk weer terug te komen. Dit dmv goed eten en drinken, mediteren met binaural beats, positiviteit, fietsen, fitness en wandelen. Daarlangs mijn gitaarspel/zang te verbeteren want dat is nog erg matig. Tenslotte wil ik bijdragen bij projecten in het ziekenhuis zoals "afvallen minimaliseren tijdens IC" en het herstellen na IC verblijf en podcasten maken.
  • Meta

In 2018 was ik opgenomen in het Maxima ziekenhuis . Op de kamer lag de echtgenote van Timo Brouns van de band The Jerseys. Op haar vraag van; Waar heb je spijt van dat je nooit hebt gedaan? Mijn antwoord Muziek. Nou zegt ze dan ga je dat toch leren…..Zodoende ben ik in contact gekomen met mijn huidige gitaar leraar. Ik geniet er enorm van…

Groot nieuws

Vandaag hebben we de Harder rock band opgericht .Peter speelt Lead guitar en leider, Piet bassist en ikzelf zang en gitaar.

@ nummers vandaag geoefent …Blauw van de Scene en Heroes van Bowie…….Nog veel werk aan de winkel

1 reactie op “Harder rock band”

Wat ontzettend gaaf dat je dit weer doet, wat een ongelofelijke doorzetter ben je toch…..er is zoveel mogelijk….still going strong en opgeven is geen optie! Heel trots op jou!????????????????